Vest-Sverige

  • Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden
    Fjällbacka in Bohuslän, West Sweden

    © Frank Heuer/Turistrådet Västsverige

  • Bovallstrand Marina on the West Coast
    Bovallstrand Marina on the West Coast

    © Mark Harris/imagebank.sweden.se

[text]

Steder

Vest-Sverige er den regionen i Sverige kanskje flest nordmenn kjenner til – det er nemlig her en finner Bohusläns vakre kyststripe, Dalslands dype skoger, shoppingeldoradoet Västergötland og landets hovedstad nummer to – Gøteborg.

Besøk vårt nettsted for weekendreiser i Sverige og få flere tips om opplevelser som du ikke bør gå glipp av i Gøteborg, Bohuslän og Vest-Sverige.

Sea fishing in Bohuslän

Aktivitetsferie langs Bohuslänskysten

I Bohuslän myldrer det av muligheter til å gjøre ferien ekstra innholdsrik for barna. Overnatt på Daftö FerieCenter i Strømstad, bli med dampferjen Ångaren Bohuslän på en opplevelsesrik rundtur i skjærgården, eller lei kajakk gjennom Naturens Beste for å oppleve den på egen hånd.

World class oysters from the Swedish West Coast

Gode matopplevelser i Bohuslän

Spiskammerset i Bohuslän bugner over av deilige fristelser. Kystlinjen gir oss skalldyr som hummer og østers, skogene forsyner oss med vilt og jordbruket med friske grønnsaker.

Gudhem Klosterruin

Flotte kulturopplevelser i Västergötland

Västergötland er utrolig rikt på tekstilkultur, historikk, fornminner og museer. Området er blitt kjent gjennom Jan Guillous bøker om Arn, og her fins supre attraksjoner for barnefamilier. Besøk Läckö Slott og Karlsborg Festning, eller nyt Gudhems Klosterruiner og alle fabrikkutsalgene i Gällstad.

The Dalsland Canal

Dalsland Kanal

Stille og rolig cruising på kanalen, krystallklart vann, og så idyllisk som det kan få blitt på landsbygda i Sverige på sommeren.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden