Overnatting i Skåne

I Skåne er det maks en time fra en tupp til en annen, og den 400 kilometer lange kysten rammer inn byer, severdigheter og familieaktiviteter perfekt. At de fleste som kommer hit på sommeren vil overnatte ved havet, det gir seg nesten selv.

  • Vitemölla Badhotell at Österlen in Skåne

Vitemölla Badhotell at Österlen in Skåne

Ikke bare kan en bo på eksklusive SPA-anlegg og koselige hotell – i Skåne fins det også trivelige feriesteder spesielt myntet på barnefamilier. Et av disse stedene er Borstahusens ferieby som ligger midt på Öresundskysten. Her er nærmere 70 hytter samlet under ett, og rett i nærheten fins både badestrender, golfbaner, turstier og sykkelveier.

Flotte campingplasser for aktive barnefamilier

Regionen kan også vise til campingplasser, og både First Camp i Båstad og First Camp i Torekov ligger i vannkanten. Begge plasser steller i stand barneaktiviteter hele sommeren, og fra fiskesamfunnet Torekov arrangeres det også selsafari.

Familiedrevne hotell og camping ved Kullaberg

Siden 1904 har familien Malmgren ønsket gjester velkommen til Rusthållargården ved Höganäs, og dette er et sted der service står i fokus. Også Grand Hotel i Mölle er familiedrevet. Dørene ble åpnet allerede år 1909 og den dag i dag hviler et historisk sus over stedet. Stikkord er nytelse, luksus og deilig mat. Rett i nærheten ligger First Camp Mölle ved foten av Kullaberg. Liv og røre, massevis av ting å finne på for barna og super beliggenhet ved havet gjør plassen ekstra attraktiv.

Sjarmerende i Österlen

Österlen har overnatting for enhver smak. Vitemølla Badhotell har nydelig beliggenhet ved havet, og stemningen hviler fredfull over hele det lille samfunnet.

Er en på utkikk etter en skikkelig sommerperle, er Klitterhus som ligger i Ängelholms Havsbad perfekt. Her er det hytter til leie, og langs den 6 kilometer lange stranden rett nedenfor ligger sanddynene tett. Sjarm finner en også i den nordvestre delen av regionen der det florerer med skjønne Bed & Breakfast hvor en overnatter rimelig og godt. Personlighet kan bringe ferien til nye høyder, og det er nettopp det som skjer på Hotell Gässlingen i Skanör. Interiøret er holdt i lyse farger, og rett utenfor vinduene brer det knallblåe havet seg utover. Likevel er Malmö bare tre mil unna.

Overnatt ved sjøen i Kristianstad

Hotel ÅhusStrand ligger fantastisk til bare et steinkast unna sjøen i Kristianstad. Det sies at den som våkner her starter dagen med en spasertur i nærområdet for å klare tankene. Deretter stikker de innom Regenbogen Spa & Wellness Paradies i nabobygningen. Slik får de styrke til å nyte omgivelsene fullt ut.

Kronovalls castle at Österlen in Skåne

Eventyrlig slottsbesøk i Skåne

Er det ett sted en skal reise til for å være prinsesse eller prins for en natt, er det Skåne. Regionen smykker seg nemlig med hele 300 slott og herregårder der flere har overnattingsmuligheter.

Interior design store Olsson & Gerthel in Malmö

Shopping i Skåne

Shopping i Skåne er enkelt, spennende og rimelig. Men fremfor alt er det fantastisk morsomt. I Malmö, Helsingborg, Kristianstad og Lund florerer det av internasjonale merker og design.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden