[text]

Kunstrunden i Österlen

Kunstrunden i Österlen er en årlig kunstfestival som går av stabelen rundt påsketider i den sørøstlige delen av Sverige.

  • Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Kunst i Österlen

For kunstelskere og kulturgribber er påsketider en fabelaktig tid å besøke Österlen på; våren ligger i luften, og gjennom Kunstrunden i Österlen kan du oppleve kunst nær sagt overalt. Kunstrunden handler om å møte kunstnere i deres egne studioer og få vite mer om arbeidene deres.I tillegg arrangerer både offentlige og private kunstgallerier rundt Österlen utstillinger med lokale kunstnere som arbeider med olje, akvarell, glass, edle metaller, keramikk, tre og andre materialer så vel som datamaskinkunst.

Å komme seg rundt omkring

Den beste måten å angripe Kunstrunden på, er med bil og veikart. Österlen er kjent for sitt bølgende landskap, en vakker kystlinje og et godt utvalg av regionale matopplevelser og kulturattraksjoner.Steder du bør sirkle inn på kartet er Kivik, Simrishamn og Åhus som ligger ved kysten. Deretter kan du kjøre innover i landet til Kristianstad og Tomelilla som ligger midt i regionen. Et smart tips er også å kjøre sørover til den sjarmerende byen Ystad som er berømt for å være hjembyen til detektiv Wallander. Ta kontakt med turistkontorene i disse byene.

Datoer, detaljer, informasjon og kart når det gjelder Kunstrunden i Österlen.

Österlen ligger i den vakre regionen Skåne.
Stenshuvud National Park in Skåne

Kyst og skjærgård i Sør-Sverige

Oppdag miksen mellom sjarmerende fiskesamfunn som Fjällbacka, Grebbestad og Smögen, kystbyer som Strömstad, de vidunderlige Kosterøyene og alle muligheten for å nyte sol og bading!

Swedish ceramic design label Höganäs

Besøk svensk designs vugge

Sverige er kjent over hele verden for sin ledende rolle innen design av både møbler, interiør, glass, tekstiler, keramikk, tre og metall.

Bestill på nettet gjennom VisitSwedens partnere

Bestill overnatting
Southern Sweden

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden