[text]

Gekås Ullared mekka for shoppinglystne

Hvert år besøker 4,5 millioner mennesker Gekås Ullared. Varehuset er like stort som 5 fotballbaner, og har i tillegg egen campingplass, hytteby og motell som kundene kan bo på. De 17 avdelingene selger blant annet mat, klær, sportsutstyr, elektronikk, vesker, kosmetikk, dyrefor, tekstiler, leketøy, vaskemidler og interiørprodukter – alt til nesten halvparten av norske priser.

Alt fra hjemmelektronikk til leketøy og siste mote for damer

Mens avdelingen Hem-el rommer hjemmeelektronikksom brødristere, støvsugere og espressomaskiner, selger avdelingen Media billige flatskjermer, kameraer og datatilbehør. Og mens ungene lar seg friste av de bugnende hyllene i Leketøysavdelingen, er avdelingen for Kroppspleie det første en møter når en entrer dørene. Billige dusjsåper, sjampoer, tannpasta og masse mer i kjente kvalitetsmerker gir en flott start på handlerunden. Damer trekker gjerne til avdelingen for dameklær først som sist – i tillegg til hverdagsklær og festtøy fins et bredt utvalg av ytterklær.

Ekstremt lave priser sammenlignet med norske

På grunn av størrelsen, prisene og det brede produktsortimentet, er Gekås Ullared blitt et sted mange legger ferien sin til. Populariteten er så høy, at det er laget en egen TV-serie om det i Sverige. Eventyret startet i 1963, og i dag er Gekås Ullared et velsmurt maskineri med ett eneste fokus: Å kunne tilby kundene kvalitetsvarer til lavest mulig pris. Hemmeligheten bak de lave prisene er at varehuset har valgt å ha meget lav fortjeneste på alle varene sine. Kundene sitter igjen med gevinsten i form av ekstremt lave priser. Dersom ikke nye varer hadde ankommet hvert tiende minutt, ville kundene ha tømt senteret på mindre enn utrolige to døgn.

Reiseopplevelse en tjener penger på

Hit reiser folk fra både inn- og utland, og mange overnatter flere netter for å få med seg alt som skjer i både varehuset og omgivelsene rundt. Ordtaket sier at Gekås Ullared selger alt mulig tenkelig til hjemmet som en kan klare å fylle inn i en bil – og mange drar hit selvsagt jevnlig for å gjøre økonomiske storinnkjøp. Gekås Ullared er mer enn et varehus – det er en reiseopplevelse en definitivt tjener penger på.

  • Gekås Ullared outside Falkenberg

Gekås Ullared outside Falkenberg

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden