Sporty familieferie i Dalarna

I Dalarna er det umulig å kjede seg. Her kan en gå på alt fra smie- og fiskekurs, til å teste ut ellevill mountainbike i stupbratte bakker eller padle seg gjennom det vakre landskapet.

  • Rafting in Idre Fjäll, Dalarna

Rafting in Idre Fjäll, Dalarna

På Runn Sjöbod fins det havskajakker og rekreasjonskajakker som passer både erfarne og nybegynnere. Stedet smykker seg også med en fin og barnevennlig strand. Her arrangeres guidede turer i skjærgården med en miks av padling, veiledning, kaffestopp og hyggelig natur underveis. Argos Active er et villmarksforetak som tilbyr flotte fiskepakker med variert innhold og lengde anpasset alle slags fiskere – selv barn. Overnattingen skjer på herlige Lake Runn Fishing Resort kun et steinkast fra Runns vannkant.

Downhill mountainbike og trivelige sykkelstier

De som syns Downhill mountainbike er spennende skal sette kursen mot Lindvallen, Idre Fjäll og Säfsen Resort. Heiser som bringer en opp, supre utforbakker og skarpe svinger er bare noe av det som tilbys. På Gesunda kan en velge mellom å sykle utfor, mountainbike, downhill eller på landevei, samt teste aktiviteter som golf og fiske. Lindvallen passer utmerket for hele familien med supre sykkelpakker der en velger mellom sykling i fjellet, i bikepark eller også trivelig sykkelsightseeing på landeveien.

For mer informasjon om sykling i Dalarna, kan du besøke visitdalarna.se/bikingdalarna.

Sälen et sommerparadis

I Dalarna er Mountainbike en egen sportsgren, og Säfsen, Idre Fjell og Sälen er fine sykkeldestinasjoner. I Säfsen kan en sykle i fjellpark, fiske, ri hester eller også padle i flotte naturomgivelser. I Idre fins det flere mil med flotte sykkelveier, og muligheter for freeridesykling ettersom heisen går til toppen av fjellet tre dager i uken.
Dalarna har også roligere aktiviteter – på Treard Event i Bergslagen kan en gå på kurs hos dyktige smeder og smi både grillgafler og lysestaker og lage sitt eget minne å ta med seg hjem.

Vil du vite mer om hva man kan gjøre i Dalarna?

Få mer informasjon om hva Dalarna har å by på under visitdalarna.se.

Falun Mine/Falu koppargruva – World Heritage Site

Spenstig familiemoro i Dalarna

Det er i Dalarna en finner de supre familiedestinasjonene Orsa Rovdjurspark, Nisseland, Falu Gruva og Leksand Sommarland. Til sammen utgjør de en herlig miks av moro, lek og læring for både store og små. 

Kayaking on the lake Runn in Dalarna

Vandring og skjærgårdsliv i Dalarna

I Dalarna står naturopplevelsene i kø. Vil du seile, dra på sightseeingtur med båt, padle eller kanskje gå en spennende kultursti som kalles Husbyringen mellom regionens mange severdigheter? Da er det hit du skal reise.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden