[text]

Uteliv i Malmø

Malmø er en kompakt by, så du kan enkelt gå til fots mellom byens klubber, puber, barer og konsertscener med levende musikk. Festen starter på Lilla Torg, selve episentret for hva som skjer nattestid i Malmø.

  • Bar and restaurant Victors at Lilla torg in Malmö

Bar and restaurant Victors at Lilla torg in Malmö

Der du skal starte aftenen

Lilla Torg i Malmö sentrum er stedet der det hele starter. Populære barer er Mello Yello bar og restaurant på Lilla Torg 1, Bar Celona der du nyter drinker og tapas i Adelgatan 2, samt Harrys Bar og restaurant på Södergatan 14. Hvis du er ute etter drinker, mat og et glimt av byens innbyggere i herlig partymodus, så gå til Victors som ligger midt på torget.

Det tar aldri slutt

Turen går fra det ”Lille Torget” til det ”Store Torget”. Stortorget er også et sted der det skjer mye på kveldstid i Malmö, og det ligger rett rundt hjørnet for Lilla Torg. Stikk innom nattklubben Étage på Stortorget 6 som har fem barer, to dansegulv og byr på alt tenkelig innen musikk. Rett i nærheten ligger Deep i Amiralsgatan 20, som kjører 90-talls aftener på lørdager og har to dansegulv. Hvis du elsker Depeche Mode og Ace of Base, er dette rette stedet å gå. I Spångatan 38 rett rundt hjørnet, finner du Babel som i følge eieren er et mekka for de med sans for konserter, mingling og dans. Utestedet ligger i en gammel kirke, og over inngangsdøren henger det et enormt opplyst krusifiks. Stedet er med andre ord verdt et besøk.

På Kulturbolaget, som kalles for ”KB” på folkemunne, oppleves legendarisk og live rockemusikk. Stedet ligger i Bergsgatan 18. I samme bygning, på hjørnet, finner du Scania; en bar som byr på spennende fusjon matlaging med en blanding av koreansk og meksikansk mat.

Avslutt aftenen (eller morgenen) på Malmö Brygghus, en tidligere sjokoladefabrikk som nå er en nattklubb. Det er jo søtt det også.

Les mer om utelivet i Malmø.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden