[text]

Gourmetmat i Malmø

I Sverige er Malmö viden kjent for sin eklektiske miks av internasjonale matkulturer og tradisjoner som kommer sammen i byen helt sør i landet.

  • Restaurant “bloom in the park” in Malmö
  • Bastard in Malmö

Restaurant “bloom in the park” in Malmö

The White Guide

The White Guide er Sveriges respekterte og anerkjente versjon av Guide Michelin som ingen matelsker drar hjemmefra uten. Malmö har to meget fine restauranter som er klassifisert av White Guide som Masterclass.

Bloom in the Park er stedet hvor du skal gå for en gourmetutfordring og der alt føles som en forrett. Forvent oksetestikler, topp kvalitet Pata Negra, foie gras iskrem og blindsmaking av vin.

Bastard Mat & Vin

Bastard Mat & Vin er Malmös nyeste, mest sexy restaurant som ble en suksess over natten. Her er konseptet hode-til-hale matlaging der alt på dyret brukes. Høydepunkter på menyen? Strimlede griseføtter, confit av andelår, skinker og oster av ypperste kvalitet og pateer. Med sin smale bar i sink, flammende griller, åpent kjøkken og moderne europeisk hjemmelaget matlaging, er Bastard upretensiøs, kul og sjenerøs på alle måter.

Tips:

Sture er stedet lokalbefolkningen går til for å nyte luksusversjonen av tradisjonelle, svenske klassikere som Wallenbergare (kalvekjøttburger i brunet smør) og kålruletter.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden