[text]

Malmö Opera & Musikkteater

Blant kjennere regnes Malmö Opera som et mesterverk innen funksjonalistisk arkitektur, og bygningen er signert de anerkjente arkitektene Sigurd Lewerentz, Erik Lallerstedt og David Helden. Operaen har et av Nordens største auditorier, og sitteplasser til 1500 personer. Scenen er også en av de aller største i Europa, og foajeen er i seg selv et blikkfang på grunn av en spektakulær marmortrapp og luftig design.

  • The Malmö Opera

The Malmö Opera

Valg innen musikk og dans

Malmö Opera oppfører operaforestillinger av internasjonal standard. Her kan du forvente de store operaklassikerne, kjente musikaler og moderne musikkdrama på programmet. Operaen er også meget barnevennlig, og produserer moderne forestillinger for ungdom i alderen 3-19 år i sitt eget Operaverksted.

Nytt svensk talent

Hvis du er klar til å ta inn nye inntrykk, skal du benytte muligheten til å oppleve moderne, nye, svenske operaer og musikaler. Bit deg også merke i gallaaftener, orkester- og kammerkonserter, forestillinger med moderne dans og klassisk ballett.

Tips:

Se malerier av svenske kunstnere som Carl Milles og Isaac Grünewald i den vakre foajeen, nyt en drink i baren i foajeen eller innta middag i den elegante restauranten Malmö Opera Grill.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden