[text]

Kultur i Malmö

Malmöfestivalen i slutten av august er ensbetydende med fest i Malmö. Herved overrekker vi invitasjonen!
Gatekunst og forestillinger, dans, liveband, scener spredt over hele byen, deilig mat til salgs på alle gatehjørner, og billettboder og telt fins overalt. Tenk så deilig om hver eneste dag kunne vært en Malmöfestival-dag!
 

  • Malmö Konsthall

Malmö Konsthall

Malmöfestivalen

Kjent som Skandinavias største, dekker Malmöfestivalen alle typer musikk, kulturarrangementer og happenings, kunst og design, barneaktiviteter, sport og livsstil, mat & drikke og mye, mye mer. Malmö vil være proppfull av feststemte mennesker i slutten av august, og dette er selvsagt en super tid å besøke byen på.

Malmö Opera og Musikkteater

Malmö Opera er vertskap for internasjonale, kjente operaforestillinger, musikaler og moderne musikkforestillinger. For barn og unge fins det et eget Operaverksted som fremfører moderne forestillinger med barn i alderen 3 og 19 år. Unn deg en tur til bygningen som huser Malmö Opera. I Sverige regnes funkisbygget som et arkitektonisk mesterverk. Stikk innom for en drink i baren, et måltid i den moderne restauranten eller for å bestille billetter til en forestilling.

Malmös kunst, vitenskap og historikk

Hvis du ønsker å besøke Malmö Konstmuseum, Stadsmuseet Naturhistoriska Museet eller Teknikens och Sjöfartens Hus i løpet av en og samme dag, har du flaks. De befinner seg nemlig alle sammen i det imponerende Malmöhus Slott. Denne bygningens historikk er nesten like fascinerende som museene den huser, men det er en annen historie ...

Andre museer i Malmö du bør sette på listen, er Moderna Museet Malmö, som ligger i en nedlagt kraftstasjon og har en permanent utstilling med fremtredende moderne, internasjonale kunstverk. Malmö Konsthall er snarere kjent for funksjon og estetikk, samt bruken av både rom og lysinstallasjoner i galleriet sitt.

Gjør deg selv en tjeneste og kjøp et Malmö City Card når du besøker byen slik at du får rabatt på entreen inn til attraksjoner, varer og produkter i forretninger samt gratis parkering.

The Malmö Opera

Malmö Opera & Musikkteater

Tilbyr et variert program av sceneforestillinger, fra klassisk opera til musikaler og barnekonserter.

Malmö Museums at Malmöhus castle

Museer du ikke vil gå glipp av i Malmö

Malmö er en moderne by med en imponerende rekke museer med fokus på læring og opplevelser.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden