Malmø

 • Western harbour in Malmö
  Western harbour in Malmö

  © Justin Brown/imagebank.sweden.se

 • Locally and organic vegetables at Rötter in Malmö
  Locally and organic vegetables at Rötter in Malmö

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

 • Moderna Museet in Malmö
  Moderna Museet in Malmö

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

[text]

Steder

Alle veier i den nydelige provinsen Skåne i Sør-Sverige fører til Malmø. Byen er en del av den voksende Øresundregionen, og har direkte forbindelse med København i Danmark ved hjelp av den imponerende Øresundbroen.

Til tross for all utbyggingen, er Malmø fremdeles en liten, trivelig by med et godt utvalg av kulturelle attraksjoner. Et meget godt eksempel er det flunkende nye Malmö Konstmuseum som rommer moderne kunst. Se opp for Malmøs mange gode restauranter og bistroer og flotte kafeer. Og shoppingen er ikke dårlig den heller, spesielt hvis du leter etter svensk design og hippe, nye svenske motemerker.

Gjør deg selv en tjeneste og kjøp et Malmö City Kort slik at du får rabatt på entreen inn til attraksjoner, varer og produkter i forretninger samt gratis parkering. Malmø arbeider målrettet for å være en bærekraftig by, og er en verdensleder på området. Du kan lese mer og bestille bærekraftige, grønne reiseopplevelser her.

Restaurant Årstiderna in Malmö

Mat og drikke i Malmø

Økt interesse for lokalprodusert mat har ført til et realt oppsving for småskalaprodusenter innen matprodukter.

Western harbour in Malmö

Västra Hamnen i Malmø

Västra Hamnen er navnet på Malmøs nyeste bydel med boliger og kontorbygninger. Hele området oser av nytt og flott både gjennom arkitektur og visjon. For sin markante satsning på bærekraftig utvikling, høster Västra Hamnen også internasjonal anerkjennelse og oppmerksomhet.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Malmø er stedet for eklektisk shopping. Byen har et torg fra 1500-tallet med marked, et høyt verdsatt loppemarked, et stort knippe kjøpesentre og flere splitter nye up-and-coming shoppingområder.

Stortorget in Ystad, Skåne

Wallanders Ystad

Uansett om du er en fan av Wallander eller ei, vil du elske Ystad. Denne svenske kystbyen og området rundt er stedet der de svenske og britiske versjonene av Henning Mankells bøker, filmer og tv-serier om detektiven Wallander spilles inn.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden