[text]

Spa i Gøteborg

Det fins to vidunderlige oaser i Gøteborg for de som søker Spa-opplevelser på høyt nivå. Den ene er det ærverdige Hagabadet som ligger i Gøteborgs eldste forstad, og den andre ligger 10 minutter unna Kungsportsavenyen – nemlig Sankt Jörgen Park Resort.

Besøk vårt nettsted for weekendreiser i Sverige og få flere tips om de beste spa og hotell-opplevelser i Gøteborg og Vest-Sverige.

  • Hagabadet, bath and SPA in Gothenburg

Hagabadet, bath and SPA in Gothenburg

Den grunnleggende ideen med spa er å skape balanse mellom arbeid, hvile, mosjon og velgjørende behandlinger. I Södra Allégatan 3, kort vei unna byens hovedgate og shoppingstrøk, ligger Hagabadet. Her fins alt en måtte ønske innen luksuriøse ansikts- og kroppsbehandlinger, og også treningsmuligheter og en restaurant. Spa betyr helse gjennom vann, og Hagabadet rommer fire forskjellige basseng som er plassert i vakkert jugendmiljø; Ägget, Philipsons folkbad, Curmans og det Romerske badet.

Vakkert Romersk bad og hvilerom

Det Romerske badet er Hagabadets mest eksklusive avdeling, og her fins alt som trengs for å skape en deilig og avslappende stund unna hverdagens strabaser. Et privat basseng, steambadstue og avslapningsområder er noe av det. Gjennom atmosfære, sunn mat, velgjørende behandlinger og avslappende miljø gir Hagabadet de besøkende sjelelig stimulanse og fornyet energi.

Spa-avdeling på 2000 kvadratmeter

Sankt Jörgen Park Resort ligger i kort avstand fra selve bykjernen, og er et designhotell med 82 værelser og suiter i tillegg til spisesteder med varierte menyer. Den unike spa-avdelingen rommer flere basseng og kilder med ulike temperaturer, badstuer, behandlingsrom der en får velge mellom et bredt utvalg av herlige innpakninger, peelinger og masker for både ansikt og kropp, og en delikat avslapningsavdeling. Treningsavdelingen er også meget innholdsrik, og til sammen brer de to avdelingene seg utover et forfriskende areal på 2000 kvadratmeter.

Rett utenfor hotellet og spa-avdelingen ligger anleggets 18-hullsbane i et parklandskap. Kombinert med den flotte beliggenheten kun minutter unna Gøteborg sentrum, er Sankt Jörgen Park Resort et reisemål for de aktive som setter pris på både velvære, komfort og sportslige utfordringer.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden