[text]

Liseberg

Liseberg er et ganske innholdsrikt sted. I tillegg til all moroa en opplever i selve fornøyelsesparken, fins her også hager, en skulpturpark, hoteller, barer og restauranter. På vinteren har Liseberg til og med sin egen Icebar som er bygget opp av is fra Lappland i Nord-Sverige. Egentlig er det så å si ubegrenset med ting å finne på på Liseberg.

  • Liseberg amusement park in Gothenburg
  • Roller coaster at Liseberg in Gothenburg
  • Christmas at Liseberg in Gothenburg

Liseberg amusement park in Gothenburg

Kjøreattraksjoner

I egenskap av å være en av Europas ledende fornøyelsesparker, tilbyr Liseberg et stort antall flotte kjøreattraksjoner. Her kan du kjøre både flygende tekopper, radiobiler, pariserhjul og berg- og dalbane, pluss et 40-talls andre attraksjoner. Den nyeste og råeste kjøreattraksjonen er AtmosFear; Europas høyeste fritt fall attraksjon som utsetter deg for 4 g-krefter idet du raser nedover 116 meter på 3 sekunder i 110km/t. Et godt tips er å vente med å spise middag til etter turen!
 

Underholdning

På Liseberg fins det tre hovedscener for underholdning: Lisebergsteatern, den klassiske scenen Rondo eller konsertscenen Stora Scenen som byr på rock, pop, jazz og klassiske konserter som en gratis del av inngangsbilletten din. Stikk også bortom Polketten, paviljongen der du bys på en herlig blanding av eldre og moderne dansemusikk. Dette er også stedet der det arrangeres storbandkvelder, Jive og salsakurs. 
 

Tips:

Rundt juletider forvandles Liseberg til et kjempestort Julemarked . Hvisk ønskene dine inn i øret på julenissen fra midten av november, og innta et storslagent, svensk julebord på en av restaurantene. Med over 5 millioner lyspærer som lyser opp trærne i parken er stemningen magisk, og atmosfæren bringer frem nostalgiske minner om barndommens julefeiringer.

Når?

Fra slutten av april til midten av september, helger i september/oktober, og Jul på Liseberg fra midten av november-23 desember.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden