[text]

Gøteborgsoperaen

Gøteborgsoperaen byr på sceneteknikk i verdensklasse, berømt akustikk og mange øvingslokaler og workshops. Pluss at den rommer et bibliotek med 15 tonn med noter. Alt dette og med opera, dans, konserter og musikaler under ett og samme tak. Det fins kun ett ord som kan beskrive Gøteborgsoperaen - nemlig imponerende.

  • The Gothenburg Opera

The Gothenburg Opera

Briljerende akustikk

Operaens hovedscene har 1300 seter og er designet i en klassisk, åttekantet form med konkave lydreflektorer som sørger for en varm tone og bringer lyden helt inn til midten av auditoriet.

Ikke bare sitt der

I tillegg til at en kan nyte ballett, opera, konserter og forestillinger med ulike artister, kan du delta på en omvisning i Gøteborgsoperaen som tar en time. Få en snartitt bak scenene, opplev de hemmelige korridorene, og se parykkmakere, workshops, kostymedesignere og skreddere i full aksjon.

Gratis introduksjon

Ta en titt på den lille scenen eller besøk Opera Baren en time før operaen eller danseforestillingen du har kjøpt billett til starter. Slik kan du få en gratis prat eller også introduksjon til dette fantastiske byggverket.

 

Tips

På Göteborgsoperaen vil du aldri tørste eller sulte. Her fins tre kaféer og to barer i tillegg til en god restaurant. Hvis du er typisk svensk, vil du planlegge og forhåndsbestille drinken eller måltidet slik at det venter på deg i pausen.

Kjekt å vite

Hørselshemmede kan låne infrarøde høreapparater og rullestolbrukere betaler 50 % av normal billettpris.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden