Hills Golf Club i Gøteborg

Kun et kvarter unna Kungsportsavenyen i sentrum av Gøteborg, ligger en av Sveriges flotteste golfbaner – Hills Golf Club. Her har den amerikanske banearkitekten Arthur Hills utfoldet seg fritt, og resultatet er en praktfull mesterskapsbane av internasjonal standard med perfekte greener og fairways som ligger vakkert innrammet i skogslandskap.

  • Golf in Sweden

Golf in Sweden

Hills Golf Club er en eksklusiv klubb med både førsteklasses restaurant, konferansefasiliteter, drivingrange og treningsområder av topp kvalitet. Målgruppen er bevisste golfere, og ettersom banen er meget kupert og designet krevende, anbefales bruk av golfbil.

Raske greener og kupert terreng

De første ni hullene kan betraktes som oppvarming. Det er først og fremst på backnine arkitekten har sørget for massive utfordringer gjennom vanskelig plasserte greener samt ekstremt kupert terreng. Platågreenen på hull 10 kan karakteriseres som uforglemmelig brutal, mens hull 14 utfordrer gjennom både lengde, greenplassering og det faktum at hullet spilles i oppoverbakke. På hull 17 bys spilleren på panoramautsikt over banen, mens hull 18 er et langt par 5 hull der lysten til å være vågal med fordel kan vike for nøkternhet, presisjon og langsiktig strategi.

Internasjonal mesterskapsbane med topp design

På Hills Golf Club er naturomgivelsene og hullplasseringene for en stor del dramatiske, og det er sjelden en opplever kombinasjonen så fullendt som her. Totalt sett holder banen en internasjonal standard når det gjelder både design og gjennomgående høy kvalitet. Klubbens ambisjon er å by gjestene på en golfopplevelse helt utenom det vanlige – designet lokker spilleren til både fysiske, mentale og sosiale utfordringer. Hills Golf Club appellerer først og fremst til viderekomne golfere; kontinuerlig testing av ferdigheter og grenser er to av elementene som gjør at en runde på denne banen aldri kan bli rutine og heller aldri enkel.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden