[text]

Utelivet i Gøteborg

Gøteborgs varierte nattklubbtilbud treffer blink i ethvert hjerte. Antall innbyggere er muligens færre, men utvalget av puber, klubber og spisesteder med barer og musikk er likevel i toppsjiktet. Ute etter en helaften på byen? Det er umulig å mislykkes hvis du oppsøker Avenyen, Gøteborgs hovedgate.

  • Night Club Yaki-da in Gothenburg
  • Gothenburg main street Avenyn

Night Club Yaki-da in Gothenburg

Puber, ølhaller & cocktailbarer

Gøteborg har sans for en munnfull med skum. Skikkelig gode eksempler på lokale favoritter som serverer både mat og drikke er Lounge Göteborg på Kungsportsavenyn 5 og The Bishop’s Arms (Järntorget 6, Kungsportsavenyn 36 og Västra Hamngatan 3) er en kjempekoselig pub med god atmosfære, og Puta Madre er en herlig mexikansk restaurant og bar med spesiell innredning og miljø.   

Ølelskere er bare nødt til å besøke 7:ans ølhall på Kungstorget 7 – byens eneste gjenværende tradisjonelle ølhall som ligger rett ved siden av alle matelskeres favoritt, nemlig Stora Saluhallen.

Hvis du er ute etter happy hour og lavest mulig pris på drinker, er Excet Bar, Terrasse og Nattklubb på Vasagatan 52 midt i blinken. Utover kvelden og natten blir hele stedet forvandlet til en kjempestor nattklubb. Hvis du heller vil ta innta coctails i et noe mer trendy miljø der du får utsikt over byen på kjøpet, trekker hotellbaren Heaven23, som ligger i toppetasjen på Gothia Towers, selvsagt det lengste strået.

Nattklubber

Peacock Dinner Club er et hett tips for dem som vil både spise og danse, mens på den noe mer luksuriøse men likevel funky Yaki-da finner du både espressobar, restaurant og nattklubb. De trendy bare elsker Push og Park Lane. Glow som ligger på Kungsportsavenyn 8 er en klassisk nattklubb som tiltrekker seg folk på +35. Trädgårn byr på både mat, drikke og nattklubb, og er uten tvil it-stedet blant lokalbefolkningen på sommeren. Og hvis du er ute etter jazzkonserter, er den ikoniske klubben Nefertiti på Hvitfeldtsplatsen 6 stedet du skal gå. Rock-entusiaster og nattklubbelskere valfarter også til Valand som ligger på hjørnet av Avenyn/Vasagatan, og yngre folk drar ofte på Sticky Fingers der det er livemusikk.

Helaften

Start aftenen med middag og drinker på et hygglig sted før dere går videre til Gretas Night Club – byens største nattklubb for homofile. Med to dansegulv som spiller Melodi Grand Prix sanger, pop, klassikere fra 80- og 90-tallet i tillegg til diskotek i underetasjen og House og R&B i etasjen over.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden