[text]

Kroer og barer i Gøteborg

Gøteborg er et gourmetparadis for folk som elsker sjømat. Og det er ikke begrenset til flotte spisesteder. I Gøteborg finner du sjømat på hvert eneste gatehjørne, og derfor kalles byen for Sveriges hovedstad for ferske skalldyr med The Big Five: Hummer, reker, østers, blåskjell og kreps.

  • Restaurant Familjen in Gothenburg

Restaurant Familjen in Gothenburg

Hippe utesteder

Magnus & Magnus M2 er et møtested som glitrer av glamour og byr på eklektisk matlaging og en uteservering det virkelig rocker av sommerstid. Gå ikke glipp av den. Avalon Bar er stedet der du finner litt feng shui subtilitet og sjømat. Og Puta Madre på Magasinsgatan 3 lager ekte meksikansk mat og klinker til med rågode margaritas.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Heaven 23 er selve speilbildet på ordtaket "beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet'. Dette er en skybar, der stikkord er delikate, balanserte og nordiske smaker med vekt på den aktuelle årstid. Swedish Taste, som ligger i en gammel bygning ved havnen, lykkes fullstendig med sin kreative smaksmeny. Og besøk Feskekörka, som har et innendørs fiskemarked der du kan spise på Gunnar Malms restaurant, Gabriel. For et romantisk måltid, skal du ta en av skjærgårdsferjene ut til Pensionat Styrsö Skäret.

Byens favoritter

Bon er en spesiell, lokal fransk bistro som alltid leverer varene.  

Stedene i sentrum der det skjer

Linnéa Art Restaurant byr på solid, helhetlig matlaging med Noma inspirerte retter. For overraskende, eventyrlystne og minneverdige matopplevelser, skal du bestille bord på Wasa Allé. Familjen er perfekt for matkjennere som liker å plukke og mikse retter, og Barrique Wine Bar er et populært italiensk spisested som kombinerer mat og vin perfekt.

Tips?

Spis førsteklasses husmannskost på Restaurang Kometen, som er en institusjon når det gjelder svensk matlaging. Her fås kålruletter med smektende tyttebær, Wallenbergare (kalveburger i brunet smør), torsk med brunet smør, finhakket egg, reker og revet pepperrot. Menyen klinger som poesi i ørene på alle som elsker svensk husmannskost.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden