[text]

Rideferie med barn

Rideferier i Sverige er ikke bare for voksne. Barn over 12 år er mer enn velkommen.

  • Nature's Best arrangement Rid i Jorm, in Jämtland
  • Horse riding by Nature’s Best

Nature's Best arrangement Rid i Jorm, in Jämtland

Campingekspedisjoner og ridning på stier

Familievennlige campingekspedisjoner som har ridning på stier som aktivitet, ønsker barn velkomne så lenge de er over 12 år. Noen ganger gjøres unntak dersom barna er trygge ryttere som kan håndtere en hest i ganghastighet, trav og galopp i skogsmiljø. Dermed er ikke hesteferien med ungene begrenset til noen få runder i den lokale fornøyelsesparken.  Se liste over steder som arrangerer hesteferie over det ganske land. Nedenfor gir vi deg også to eksempler på fantastiske steder i Sverige der du og barna kan nyte favorittsporten deres.

Øya Gotland

Reis til den nydelige Gotland på Sveriges sørøstkyst, stedet der Gotlandsrussen stammer fra. Fortsatt streifer den rundt på engene. Du kan velge å bo i et gårdshus, på hotell, på herregård eller i en tømmerhytte. Finn ut mer om øya Gotland.

Rideferie i polarsirkelen

Selvsagt kan du dra på rideeventyr med barn over 12 år i Lappland. Dette er absolutt noe du bør gjøre, for dette er nemlig Europas siste gjenværende villmarksområder. Du kan oppleve dette unike området fra hesteryggen både på sommeren og vinteren.  På sommeren kan dere ri langs den legendariske Grand Nikkaluokta stien, som en del av en campingekspedisjon under midnattssolen. På vinteren får du oppleve et kritthvitt Lappland, og kan legge inn en overnatting på det ikoniske ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Der kan du kombinere oppholdet med både snøscootersafari og skigåing i tillegg.

Tips:

Hesteridning i Stockholm? Sjekk ut ponniturene som arrangeres i det historiske friluftsmuseet Skansen. For all informasjon når det gjelder hesteridning i Sverige, kan du besøke hjemmesiden til Det svenske rideforbundet.

Når?

Året rundt.

Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Gårdsferie i Sverige

Hvis du tenker deg en svensk bondegård som et rødmalt hus med hvite dører og vinduer i et bølgende landskap, så er du ikke langt fra virkeligheten.

The troll glade in Hälsingland

Naturopplevelser

Europas siste villmark. Fra det strålende nordlyset som danser på himmelen over den ville naturen i Lappland til de hvite sandstrendene i sør – du kan nyte alt sammen.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden