[text]

I ett med naturen

I Sverige finner du spa både i villmarken i nord, på sandstrendene i sør og ikke minst langs den flotte vestkysten i Bohuslän. På svenske spa er du aldri langt unna solglitrende skjærgård, høye fjell, knallblå vann eller dype skoger. Selv i Stockholm, Göteborg og Malmö er du aldri langt borte fra naturen.

  • Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

I ett med naturen

Det er en del av tradisjonen til svenske spahoteller å være ett med naturen og å ta hensyn til miljøet. I tillegg til å nyte den energigivende atmosfæren og behandlingen på spahotellene kan du også glede deg over naturens beroligende virkning året rundt: Du kan nyte sommerlyset ved svabergene i Bohuslän eller den høstlige fargeeksplosjonen ved Selma Spa i Fryksdalen, du kan feire våren ved Dalecarlia Spa, og på kjølige vinterdager kan du ligge i utendørskilden ved Yasuragi Hasseludden.

Spahotellenes grunnpilarer

Svenske spahoteller legger vekt på pilarene bevegelse, hvile, ernæring og berøring. Bevegelse omfatter en eller annen form for fysisk trening, mens ernæring hovedsaklig gjelder maten som serveres. Uansett hvilket spahotell du velger, er du sikret et behagelig opphold, velsmakende og næringsrike måltider og en lang rekke spatilbud.

Velg mellom herregård, designhotell eller golfresorter

Svenske spahoteller tilbyr mange ulike opplevelser. Du kan bo på en herregård i historiske omgivelser, på et ultramoderne hotell eller på spesialbygde spahoteller med andre aktiviteter som golf, riding og mye annet. Svenske spahoteller har gjennomgående høy standard, førsteklasses service og et velsmakende svensk og kontinentalt kjøkken med lokale råvarer. Alt omgitt av vakker natur eller en pulserende storby.

I samarbeid med:

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden