Eksterne lenker

Bli kjent med en svenske

Visitaswede.com er en ny engelskspråklig nettside som hjelper deg med å komme i kontakt med lokalbefolkning over hele Sverige. Alt du trenger å gjøre er å besøke nettstedet, klikke på "søk" og se hvem som dukker opp. Deretter filtrerer du resultatene for å finne svensker med matchende interesser som deg selv. Mer enn 10.000 svensker har allerede sagt seg villig til å ta seg av glade turister. En av dem kan bli deg!

  • Coffee break in Gothenburg

Coffee break in Gothenburg

Kjenn pulsen på kulturen

Vet du hva en fika er? Eller hvor du får kloa i de kuleste jeansene i Stockholm? Eller skal du til Göteborg og vil få med deg en spesiell konsert, eller dra på nattklubb – men ikke vet hvor? Eller er du kanskje i Malmö og vil besøke restauranter og museer, men aner ikke hvilke som er de beste?

Det fins mange svensker som setter pris på å tilbringe tid med deg og vise deg bygda eller byen sin. De vil ta deg med ut på en kaffe eller en drink, lære deg noen svenske ord og uttrykk, eller også kanskje invitere deg hjem på middag! Ideelt sett bør reising handle om kulturell utveksling og å få nye venner. Og la oss slå det fast en gang for alle; det fins ingen reiseguide som kan konkurrere med en lokalinnbygger som elsker byen sin og ønsker å dele det beste av den med deg!

Hvordan ellers skal du klare å få en invitasjon til en ekte, svensk Midtsommerfeiring? Eller få sneket deg med på de berømte Krepselagene vi er så misunnelige på? Alt er mulig hvis du blir kjent med en ekte svenske når du først er her.

Svensker

Mer enn 90 % av alle svensker forstår norsk relativt godt, og snakker i tillegg engelsk. De er genuint opptatt av mennesker fra andre land og kulturer, og er generelt sett en bereist, liten gjeng som har sett verden. Svensker har også en tendens til å være veldig stolte av å være nettopp svenske, og kan gi deg smart inside-informasjon om lokale severdigheter og aktiviteter mens du er her. Hvis dere begge er klare for det, kan det til og med hende at de blir med deg rundt!

Hvis du skal til Sverige, kan du gjøre en god reise enda bedre ved å besøke www.visitaswede.com.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden