Glitrende trendy i Stockholms eldste varehus

PUB er Stockholms eldste varehus fra 1882. Det hippe, historiske shoppingsentret har super beliggenhet på Hötorget 13, midt mellom Vasastaden, Östermalm, Skeppsholmen og Gamla Stan.

  • PUB
  • PUB
  • PUB
  • PUB
  • PUB

PUB

Konservativt svensk, internasjonale impulser

Filmstjernen Greta Garbo startet faktisk yrkeskarrieren sin i PUBs hatteavdeling der hun hadde sin filmdebut som modell i varehusets reklamefilmer før hun ble oppdaget og flyttet til Hollywood. Med denne type historikk i baklomma, vet PUB å holde på tradisjonene. Dette er stedet i Stockholm der konservative shopper skandinavisk og svensk design til de dropper. Acne, By Malene Birger, Filippa K, Nudie og Tiger of Sweden stråler glamorøst i hyllene, i likhet med Samsøe & Samsøe, Armani, Ralph Lauren og Ugg. Totalt over 600 herlige varemerker av god kvalitet spredt over 5 etasjer. Og servicenivået – det er så høyt at det er et kupp i seg selv.

Butikknavn som klinger i ørene

En kjempeutgave av sportsforretningen Team Sportia er på plass. The Shirt Factory er på plass. Og det er også den eksklusive klesbutikken Aplace, en Gantbutikk og PUB Skor by Jarméus. De rommer alle små skatter av noen funn – til svenske, lavere priser enn du noen sinne vil finne dem hjemme i Norge. Miksen mellom antikt, vintage, kunst og design er unik.

Shoppingparadis for interiørelskere

Jo visst har PUB et bredt utvalg av mote, design, innredning, sport, skjønnhet og helse. Men noe av det som gjør varehuset unikt, er at begge de to øverste etasjene er dedisert interiør. Forretninger som R.O.O.M., Habitat, Himla, Housedoctor og Systrarna Voltaire fins under ett og samme tak. Sammen med klassikeren Lexington, som fører både dame- og herreklær og siste nytt til hjemmet. I 2. etasje ligger også barnebutikken Sprall og Ceannis som har et godt utvalg av vesker og accessoirer.

Oversiktlig og smakfullt til fingerspissene

1 og 2 underetasje har fokus på helse og skjønnhet, 1 etasje retter seg mot mote, mens interiørbutikkene ligger i 2 og 3 etasje. Og midt mellom interiørbutikkene i 3 etasje, ligger PUBs egen Restaurang Publik. Den røde tråden som går igjen er kvalitet; nydelige lunsjer, het espresso og en stor bar som lokker til feiring av innkjøpene er stikkord. Champagnen flyter, og fristende bakverk og delikat konfekt gjør også sitt til at en sitter lenge – lenge.

Bydelen rundt PUB rommer store attraksjoner som Det blå tårnet, Nasjonalmuseet, Kungsträdgården og Sergels Torg. Likevel – på grunn av sitt utvalg, kvalitet og ikke minst posisjonen som Stockholms eldste varehus, er PUB, i det minste for shoppingentusiaster, den største av de alle.

Ønsker du mer informasjon om shopping på PUB?

På pub.se finner du informasjon og tips til shoppingrunden på Stockholms eldste varehus PUB.

Ønsker du mer informasjon om shopping i Stockholm?

visitstockholm.com finner du informasjon og tips om hvilke shoppingmuligheter som venter på deg i Stockholm.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden