NK - Stockholms mest ærverdige og internasjonale varemagasin

Det er bare til å erkjenne først som sist: Du har ikke shoppet i Stockholm om du ikke har vært innom NK. Nordiska Kompaniet ligger strategisk plassert midt i City, ble etablert allerede i 1902 og fører svenske og internasjonalt ledende merker innen mote, kosmetikk, smykker, glasstøy, interiør og delikatesser. I tillegg til alt annet du måtte drømme om.

  • NK–Nordiska Kompaniet
  • NK–Nordiska Kompaniet
  • NK–Nordiska Kompaniet
  • NK–Nordiska Kompaniet

NK–Nordiska Kompaniet

Tradisjonelt og trendy

Listen over kjendiser og kongelige som handler på NK er like lang og nobel som bygningsverket selv. Da varehuset åpnet, ble det sett på som et palass. Adressen er Hamngatan 18-20, og den imponerende bygningen er verdt et besøk for alle som vil ha et innblikk i Stockholms historie. Men selv om NK er kjent for å holde på tradisjoner, leder de også an når det gjelder dagens trender. Her fins merker som Ralph Lauren, Gant, Hermès, Gucci and Bulgari, så vel som Kookai, Tara Jarmon, Nicole Farhi, Livly, MD Formulations og Armani. I tillegg til svenske stjernemerker som Gant, J. Lindeberg, Filippa K. Acne og Tiger of Sweden, selvsagt.

Unik opplevelse gjennom 6 etasjer

Du merker det med en gang de tunge dørene skyves opp: NK representerer noe helt unikt. Her bys de handlende på eksklusive moteshow, boksigneringer og forfatterbesøk, artister, matopplevelser og servicetjenester. Varehuset har mer enn 100 avdelinger – mange av dem proppfulle av verdens fremste merker innen både mote og accessoirer, samtlige med dediserte ansatte som vet å yte service. NK var de første som tilbød svenskene Barbiedukker, jeans og cd-plater. Lytt til de historiske vingeslagene. Dette er mer enn et varehus – det er en attraksjon.

NK - luksus for alle

Vil du ha varene dine sendt til Norge? Ikke noe problem. Veksle penger, handle taxfree eller hyre en personlig shopper? Ikke noe problem. Og vil du gå i fotsporene til Greta Garbo, er heller ikke det en utfordring. Hun gikk mannekeng her i 1923 for forretningen Franska Damskrädderiet og viste frem nyheter fra Paris sine fornemste motehus. NK egner seg som heldagsopplevelse; en kan bestille couture og made-to-measure, ta hudpleiebehandlinger i Rosenrummet, bestille en frisørtime og for ikke å glemme – innta et herlig måltid og virkelig kjenne på atmosfæren.

Mat & Drikke på NK

På NK fins et 15-talls barer, kafeer og spisesteder av høy kvalitet. Start den gastronomiske rundreisen i Saluhallen i underetasjen der det fins et fantastisk utvalg av mat, måltider og delikatesser som pirrer samtlige sanser. Sett kurs for NK Champagnebar i 1. etasje og velg mellom 11 ulike sorter bobler. Med franske følelser i blodet, er Franska Cafèet som bugner av bakverk naturligvis neste stopp på listen. Og slik fortsetter reisen, som gjerne ender opp ved sjarmerende spisesteder som Lilla Matsalen eller perlen Café Entrée. Begge vinnere blant både kjendiser og turister som ønsker seg litt ekstra glamour, kjærlighet og omtanke i matveien.

Ønsker du mer informasjon om shopping på NK?

På nk.se finner du informasjon og tips til shoppingrunden på NK.

Ønsker du mer informasjon om shopping i Stockholm?

visitstockholm.com finner du informasjon og tips om hvilke shoppingmuligheter som venter på deg i Stockholm.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden