Mood Stockholm - Stockholms nyeste shoppingsentrum

Mood Stockholm er ikke et hvilket shoppingområde som helst – i løpet av få måneder har det seilt opp som hovedstadens egne innbyggeres favorittområde. I hjertet av City snirkler det seg rundt Norrlandsgatan, Mäster Samuelsgatan, Regeringsgatan og Jakobsbergsgatan.

  • MOOD Stockholm
  • MOOD Stockholm
  • MOOD Stockholm
  • MOOD Stockholm

MOOD Stockholm

Unik kombinasjon mellom shopping og fornøyelser

Mood Stockholm har det hele. I løpet av kort tid har kjøpesenteret vokst seg mektig populært i strøket rundt Norrlandsgatan og Regeringsgatan. Så hva gjør det så spesielt? At stedet er som skapt for både nytelse, shopping og avslapning på trendy møtesteder. Senteret rommer et 60-talls forretninger over tre etasjer; her er det topp harmoni mellom interiørbutikker, internasjonale designmerker og søte, små spesialforretninger. Posh Living, Alessi, Ralph Lauren babyutstyr, Rodebjer, Royal Copenhagen Stockholm og Timberland er alle på plass. I tillegg til Ralph Lauren Jeans and Supply som er den første forretningen i sitt slag i Skandinavia, sprek samtidskunst som forundrer og gleder og en concierge som stryker skjortene dine mens du selv tar velgjørende spa-behandlinger.

Trendy spisesteder til å spise opp

Uansett om du er sugen på frokost, lunsj, middag, en kopp kaffe eller et glass vin, finner du det på Mood Stockholm. I matveien spenner utvalget mellom alt fra kjempestore kanelsnurringser, asiatiske nudler og appetittvekkende tapas til ferskpresset smoothies og fastfood laget med kjærlighet. Så følg tipset til det franskinspirerte spisestedet Cafè La Egoiste i tredje etasje, la ”La de gode tidene herje fritt” og stikk innom kjøpesenteret for en av hovedstadens største livsstilsklassikere – nemlig søndagsbrunsjen.

Legg forretningsmøtet til det grønne

Det er få kjøpesenter som kan konkurrere med Mood Stockholm når det gjelder sentral beliggenhet midt i sentrum. Og det er ingen som kan konkurrere med dem når det gjelder lek. Slå deg ned i en god stol og se livet gå forbi på Boquerian, unn deg en ansiktsbehandling i en av skjønnhetssalongene, avhold et uformelt businessmøte i sittegruppene i den grønne bakgården eller rusle rundt og fordyp deg i kunsten, musikken og vareutvalget. Det er bredt og det er godt – det er Mood Stockholm.

Ønsker du mer informasjon om shopping på Mood Stockholm?

På moodstockholm.se finner du informasjon og tips til shoppingrunden på MOOD Stockholm.

Ønsker du mer informasjon om shopping i Stockholm?

visitstockholm.com finner du informasjon og tips om hvilke shoppingmuligheter som venter på deg i Stockholm.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden