Åhléns City - Stockholms mest besøkte varehus

Med over 13 millioner besøkende slår Åhléns City alle rekorder. Varehuset rommer mer enn tusen forskjellige varemerker som til sammen utgjør et unikt utvalg innen mote, skjønnhet og interiør. Åhléns City har også nylig innviet Nordens største skjønnhetsavdeling på hele 2500 kvm som absolutt er verdt et besøk. Og ønsker du hjelp til å fornye garderoben, så tilbys du din egen Personal Shopper.  

  • Åhlens City
  • Åhlens City
  • Åhlens City
  • Åhlens City

Åhlens City

Fritt valg fra øverste hylle

Åhléns City i Klarabergsgatan 50 står servicen i høysetet. I skjønnhetsavdelingen finner du lett de rette produktene innen hår, hudpleie og make up ved hjelp av dyktige hudterapeuter og makeupartister. I moteavdelingen møtes du av hovedstadens største utvalg av skandinavisk design, og barneavdelingen er et paradis for de som er på utkikk etter leker, klær og interiør. Ikke bare det - på Åhléns City har du også mulighet til å bestille en Personal Shopper som hjelper deg med å fornye garderoben, og rundt juletider står kompetente hjelpere parat til å guide en gjennom handlelisten.

Prisgunstig mangfold et trekkplaster

Åhléns City appellerer til både turister og hovedstadens egne innbyggere. Klesplaggene, sportsutstyret og interiørartiklene som bærer kjedens eget varemerke er svært prisgunstige, men de handlende har også mulighet til å gå for kjente designere som Filippa K, Tiger of Sweden, Diesel, Acne og Malboro Classics. Eller gullkorn som Armani, Burberry, Our Legacy, Rodebjer og Prada.

Sunn Mat & Drikke på Åhléns City

Åhléns City ligger supert til der Drottninggatan og Hamngatan møtes, og Drottninggatan er en opplevelse på sommeren for sine søte fortauskafeer og livlige restaurantliv. Men de store matopplevelsene – de finner du faktisk inne i selve varehuset. Med søstrene Brydling på laget, som har høstet stor anerkjennelse i Sveriges eminente White guide, er det å sette direkte kurs for både Brydlings Café, Brydlings Bistro og Brydlings Restaurang det beste tipset vi kan gi. Samtlige serverer deilig, økologisk mat i sjenerøse porsjoner som gir fornyet styrke til å fortsette shoppingrunden. Både miljø, mat og atmosfære gir topp score.

Designet for damer

Visjonen til Åhléns City er å være kvinnens definitive shoppingfavoritt, og hun finner hundrevis av merker innen glass, porselen, tekstil og eksklusivt interiør i avdelingene som brer seg utover et areal på 25 000 kvadrat. Bodum, Orrefors og Design House Stockholm er designnavn en kan bite seg merke i. Men en av de varmeste designdetaljene av alle, det er Familie Loungen i 2.etasje. Hvor det snurres film, fins leker og avslapningsområder. Ikke rart Åhléns City er en favoritt blant damene.

Nordens største skjønnhetsavdeling

Åhléns City Stockholm har åpnet Nordens største skjønnhetsavdeling på hele 2500 kvm. Stikkord for hva som venter er beste og siste nytt innen hudpleie, makeup og duft til begge kjønn. Her vet de hva de snakker om; spesialutdannede makeup artister, hudterapeuter og duftkonsulenter frister med Bobbi Brown, Byredo, Aqua di Parma, Etro, Laura Mercier og Armani Cosmetics.

Ønsker du mer informasjon om shopping på Åhléns City?

På ahlens.se/city finner du informasjon og tips til shoppingrunden på Åhléns City.

Ønsker du mer informasjon om shopping i Stockholm?

visitstockholm.com finner du informasjon og tips om hvilke shoppingmuligheter som venter på deg i Stockholm.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden