[text]

Miljøvennlig overnatting

Sverige er et naturlig naturtalent. Store ord, og stemmer det? Tenk på nordlyset i Abisko Nasjonalpark. Eller en hummersafari på Sveriges vestkyst. Eller hva med kaste å deg ut på tømmerrafting i sneglefart nedover Klarälven?

Joda, Sverige er et naturlig naturtalent. Og du kan bidra til å bevare naturen akkurat så magisk flott som den er nå gjennom å velge miljøvennlig overnatting neste gang du kommer hit på besøk.

  • Nature’s Best arrangement Brunkulla Gård, Jämtland

Nature’s Best arrangement Brunkulla Gård, Jämtland

Miljøvennlig overnatting

Definisjonen av miljøvennlig overnatting, er hoteller, vandrerhjem og Bed & Breakfast som bærer Nordens offisielle miljømerke Svanen. Som de selv sier: Kjøp miljømerkede, nordiske produkter, så bidrar du til et bærekraftig forbruk, et bedre klima, og til slutt et mer miljøvennlig samfunn.

Det fins rundt 250 Svanenmerkede hoteller og herberger i Sveriges tre største byer Stockholm, Göteborg og Malmö og i regionene. Vær på utkikk etter KRAV, EU-blomsten og herberger og hoteller merket The Green Key.

Herberger

STF (Svenska Turistforeningen) har 400 ungdomsherberger, hoteller, fjellstasjoner og hytter i Sverige. Organisasjonen er helt uavhengig, og de rundt 300.000 medlemmene simpelthen elsker den ville og vakre siden av Sverige. Vær på utkikk etter miljømerke Svanen, KRAV, EU-blomsten og herberger og hoteller merket The Green Key.

Naturens Bästa

Hvis du vil oppleve Sveriges natur på sitt aller beste, skal du se etter logoen til Naturens Bästa. Dette er Sveriges første nasjonale kvalitetsmerke for miljøvennlig turisme og overnatting, og det er selve kronjuvelen av aktører når det gjelder miljøvennlige aktiviteter og opplevelser i naturen. Hva med en utendørs overnatting i skogen på Urnatur, eller en kombinasjon av titting på nordlyset og gourmetmiddag på STF Abisko Turiststasjon, eller hva med et forrykende villmarkseventyr rett utenfor hovedstaden med Stockholm Adventures? For et rustikt opphold på Sveriges mest primitive hotell (det er deres ord, ikke våre) kan du dra til Kolarbyn Eco-lodge, og lytte til ulvene som uler rett utenfor døra og spore opp elger i skogen.

Vi har nesten glemt Trehotellet. Det finnes faktisk, og det er helt unikt.

Nyt Sverige på en ansvarlig måte og bestill en miljøvennlig reise.

Miljøvennlige ferieideer og Svanenmerkede hotellopphold

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden