Bondegårdsferie i Sverige

Absolutt alle vet det jo – at gårder er trendy! Og en genuin bondegård på den svenske landsbygda kan uten tvil være det rette stedet å starte med å skrive boken du alltid har drømt om å skrive, fri til kjæresten din, ha en herlig midtlivskrise eller å gi familien en aldri så liten smak på det eventyrlige livet til Huckleberry Finn. 

  • Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Gårdsferiekonseptet organiseres av Bo på Lantgård. Du kan velge mellom selvhusholdning eller bed & breakfast. Dette er en herlig ferieform som inkluderer både ferske gårdsegg, nybakt brød fra våningshuset og hyggelig selskap av husdyr. Hvis du velger å gå for selvhusholdning, kan du være trygg på at vertskapet på gården ikke vil bry deg med noe med mindre du ønsker det selv. Svenskene er som kjent eksperter i å respektere privatliv.

Bo på Lantgård arrangerer også temagårdsferier. Velg fritt mellom hest, fiske, motorsykkelkjøring eller konferansetema, og overnatting i alt fra koselige hytter til staselige herregårder.

Tips:

La de lekre Louboutinsene ligge igjen hjemme og pakk gummistøvler, joggesko eller vinterstøvler som tåler litt. Husk også badetøy så du kan ta en dukkert i varmen eller rulle deg i snø rett etter badstuen. Men du kan saktens også klare deg uten – sauer og kuer er ikke kjent for å ta seg nær av nakenbading. Ikke svenskene heller.

Camping in Sweden

Camping og hytter i Sverige

Ønsker du friheten samt bo behagelig i naturskjønneomgivelser? Det er alltid kort vei til en flott campingplass i Sverige, en billig og bra ferie som hele familien verdsetter. 

The troll glade in Hälsingland

Naturopplevelser

Europas siste villmark. Fra det strålende nordlyset som danser på himmelen over den ville naturen i Lappland til de hvite sandstrendene i sør – du kan nyte alt sammen.

Horse riding by Nature’s Best

Opplev Sverige fra hesteryggen

Sverige tilbyr unike rideturer både for deg og barna, fra fjell- og skogområdene i nord til sandstrendene i sør. Tenk deg de søte små på islandshest i snøen lengst i nord, med nordlyset i bakgrunnen. Det er sånt man husker resten av livet.

Stor fiskeglede for de små

Fiskelykke har ingen alder, og er en perfekt aktivitet for hele familien. I Sverige kryr det av flotte fiskevann, elver og hav og fiskesortene er mange. Hvem fisker opp dagens middag?

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden