[text]

Her får du vite hva som skjer på matfronten i Sverige

Nå er en engelsk utgave av White Magazine, produsert av den svenske restaurantguiden White Guide, nettopp blitt lansert. Vil du vite hva som gjelder i den svenske gastronomiverdenen, får du svarene her.

  • Magnus Nilsson at Fäviken in Jämtland
  • Restaurant Fäviken Magasinet in Jämtland
  • Michelin starred Ekstedt in Stockholm
  • Restaurant Kock & Vin in Gothenburg
  • Restaurant “bloom in the park” in Malmö
  • Bastard in Malmö

Magnus Nilsson at Fäviken in Jämtland

White Magazine guider leserne gjennom Sveriges gastronomiverden: Både til de desidert beste restaurantene, men også de mer snodige etablissementene - som jo ofte byr på genuint interessante matopplevelser i tillegg til morsom underholdning. I magasinet kan du lese om mer enn 100 spisesteder og barer av de totalt 509 som står oppført i årets White Guide.

I tillegg gir magasinet deg en mye dypere innføring i svensk gastronomi: Her får du spennende info om dagens trender, inkludert gamle tradisjoner og teknikker som nå hentes frem igjen av landets ledende kokker. Pluss tips om det brede utvalget av unike råvarer og skapninger som skriver seg fra både land, luft og vann, og flotte portretter av de mange engasjerte menneskene som gjør at den svenske gastronomiscene virkelig blomstrer. For blomstre, det gjør den. Frem til nå har vi bare sett de første fasene av det som ser ut til å bli en av verdens rikeste og mest spennende moderne kulinariske kulturer.

Hvis du har lyst til å lese den engelske utgaven av White Magazine som er ute nå, kan du klikke her.

Hvis du ønsker å stå på mailinglisten for de neste utgavene av White Magazine, kan du melde deg på her.

Kilde: White Guide Sweden

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden