Julemarked i Jämtland Härjedalen

Åre inviterer til flere flotte høytidsarrangement i advent, mens du i Östersund kan oppleve en av Sveriges største julemarked på Jamtli. Her får du se hvordan julen ble feiret i gamle dager.

  • Christmas time at Jamtli in Östersund
  • Christmas time at Jamtli in Östersund

Christmas time at Jamtli in Östersund

Skistjernen Åre glimter til med flere flotte høytidsarrangement i advent. Den 1. desember tennes julebelysningen i gatene, og Åre Hemslöjd inviterer til kos med lussekatter og nisser. Fra 12-14 des. er det stor byfest med foredrag, motevisning, test av et 40-talls merker pluss åpne skiheiser til klokken 2400. Og rett vest for Åre avholdes Duved sitt årlige julemarked med boder, mat og underholdning siste søndag før julaften. Åre er et perfekt sted å feire julen med skigåing, peiskos, midnattsmesser og flotte juleprogram på hotellene!

I Östersund holder Jamtli Julemarked åpent fra 5-7 desember. Dette er et av Sveriges største markeder, og her bys man på gammeldags julestemning med 200 boder, koselige smågater, vakre bygninger, juledekorasjoner, pynt, kunsthåndverk og delikatesser. Duften av gløgg og krydder ligger tykt over det hele, og både barn og voksne fascineres gjennom sangkor, hundespann, hester, utstillinger og mye, mye mer.

Tid og sted

12-14 desember, Snø, test og fest - skistarterhelg i Åre

5-7 desember, Jamtli Julemarked i Östersund

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden