Julemarked i Göteborg og Vest-Sverige

Göteborg er Nordens største juleby, og fra midten av november er gater, utstillingsvinduer, trær, husfasader og torg lyssatt fra Liseberg via Götaplatsen og Kungsportavenyen til havna. Byen, Liseberg, de mindre lokale markedene spredd rundt på ulike slott og herregårder, er med på å skape en julestemt ramme i førjulstiden.

  • Christmas in Gothenburg
  • Christmas at Liseberg, Gothenburg
  • Christmas in Gothenburg
  • Christmas in Gothenburg

Christmas in Gothenburg

Julebyen Göteborg

Göteborg er Nordens største juleby, og fra midten av november er gater, utstillingsvinduer, trær, husfasader og torg lyssatt fra Liseberg via Götaplatsen og Kungsportsavenyen til havna. Markedet på Liseberg er unikt - 5 millioner lyspærer, 6 km girlander og over 900 juletrær gir eventyrlig stemning. Overalt høres julemusikk, karusellene snurrer, julebordene er dekket og et fabelaktig mangfold av produkter selges fra et 80-talls salgsboder og i det nyåpnede, moderne DesignTornet.

Julestemning på Vest-Sveriges slott og herregårder

På vakre Gunnebo Slott ved Göteborg arrangeres tradisjonelt julemarked med salg av kunsthåndverk og lokale delikatesser. Baldersnäs Herrgård i Dalsland er pyntet fra topp til tå, og byr på klassisk kunsthåndverk fra distriktet. På flotte Bjertorp Slott er det duket for julemesse med musikk, mat og høytidsinspirerte kunstutstillere, mens Sundsby Säteri inviterer til gammeldags julemarked med julenisse, deilig mat og kreativ design.

Førjulstid i Halland

På vei mot Skåne, ligger Halland og Tjolöholms Slott. For 26. gang åpnes dørene inn til et fortryllende julemarked der de besøkende opplever nydelig mat og drikke, høytidsstemning og massevis av gaver og dekorasjoner. Med andre ord en førjulsopplevelse som varmer!

Tid og sted

15 november - 29 desember, Jul på Liseberg

23-24 november og 30 november-1 desember, Julemarked på Gunnebo Slott

12-15 desember, Julemarked på Baldersnäs Herrgård

16-17 november, Julemarked på Bjertorp Slott

16-17 november, Julemarked på Sundsby Säteri

15-17 november og 20-24 november, Julemarked på Tjolöholms Slott

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden