Bølgende skvulp på badeland i Sverige

Bading er morsomt – også i Sverige! Og det fine er at vi ikke trenger å vente helt til sommeren for å kunne nyte det våte element. Sverige har mange fantastiske badeland, og flere av de ligger bare en kort tur unna. Her er det aktiviteter og tilbud tilpasset både små og store med basseng i ulik størrelse, form og dybde.

  • Storsjöbadet in Östersund
  • Experium Upplevelsebad, Sälen
  • Arena Skövde Adventurebath
  • Indoor pool in Tanum Strand

Storsjöbadet in Östersund

Eventyrsbadet Experium i Sälen
Et av de populære badelandene vi kan nevne er Eventyrsbadet Experium i Sälen. Her finner du et 3000 kvadratmeter stort vanneventyr, med bl. a. FlowRider og vannsklien X-tube som er de første av sin type i Sverige. Ellers finnes det tre vannsklier i Experium, to som er drøye 100 meter lange, og en bane for de mindre. Du finner også mye annet spennende her som vannbollen, boblebad, massasjestråler og vannstrømmer. Du kan til og med slappe av i det 37 grader varme utendørsbassenget samtidig som det faller snø fra himmelen.

Storsjøbadet i Østersund
Storsjøbadet i Østersund er også et eventyrsbad det er verdt å få med seg. Her finner du mange muligheter for eventyr, avslappning og trening. Storsjöbadet har et stort eventyrsbasseng, treningsbasseng, tre vannsklier, en vannpist og et eventyrsbad for de små i tillegg til en stor relax-avdeling.

Upplevelsebadet i Skøvde
Opplevelsesbadet i Skøvde
har mange attraksjoner å velge mellom. Her kan du konkurrere om hvem som kan kjøre fortest i vannsklien Turbo, kjøre i Black Hole som er en mørk tunnel med blinkende lys, eller ta en tur i vannsklien Magic Eye med opplåsbare ringer . Andre attraksjoner er Crazy river, utebasseng, strømkanal, bølgebasseng, klatrebasseng, vannpist, trippelvannsklie, dragebasseng og varmtvannsbasseng. Opplevelsesbadet har virkelig noe for alle aldre og preferanser.

TanumStrand
TanumStrand ligger vakkert til ved havet i Bohuslän. Her ligger forholdene til rette for at du også kan bade på vinterstid. Her finner du bl. a. vannsklie, 25-metersbasseng, grotter, boblebad, og barnebasseng med liten vannsklie.

Velkommen til badeland i Sverige!

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden