Ville vesten i High Chaparral

 • Summer in Sweden
  Summer in Sweden

  © High Chaparral

 • High Chaparral in Småland
  Ville vesten i High Chaparral

  © High Chaparral

 • High Chaparral in Småland
  Ville vesten i High Chaparral

  © High Chaparral

 • High Chaparral in Småland
  Ville vesten i High Chaparral

  © High Chaparral

[text]

Steder

Fornøyelsesparken High Chaparral i Småland er et av Sveriges største sommereventyr! Her hersker det super Ville Vesten stemning med cowboyer, indianere og helter som Zorro på alle kanter.

Førsteklasses familieferie i Ville Vesten

High Chaparral som ligger 1,5 time unna Göteborg, er nominert til tittelen som Nordens beste temapark år 2013. Så fort du kommer innenfor porten ønsker sheriffen deg velkommen, og deretter starter den vannvittige reisen tilbake i tid når det gjelder både aktiviteter, spisesteder og hotell. Her kan familien kose seg i dagevis uten et eneste kjedelig øyeblikk: High Chaparall er en verden i verden med førsteklasses cowboy-opplevelser for både barn og voksne.

Nyhet sommeren 2013 - Zorro inntar Old Mexico

High Chaparral er delt inn i flere områder, og i sommer er det duket for ekstra action i Old Mexico når den mystiske Zorro inntar byen. På fortryllende vis overlister og duellerer han med kjeltringer på både bytak og bakken, og smart som han er vinner han alltid kampen mot det onde – den grusomme kaptein Montecero. Og selvsagt – Zorro tar seg alltid tid til å snakke med små og store tilhengere og dele ut autografer til alle som heier han frem!

Opplev et ekte togrøveri

High Chaparral er et eldorado av eventyr og action uansett hvor en snur seg. Hovedgata er full av verksteder, Drug Store, Show Store, smeder, barberere og hattemakere, og på togstasjonen tuter damplokomotivet og står klart for avgang til Old Mexico. Dette er en reise du ikke vil gå glipp av: Underveis blir toget utsatt for et listig overfall av skurker, og passasjerene opplever skudd, kruttrøyk og slåsskamper på nært hold. Heldigvis dukker byens sheriff opp med et knippe lokale pistolmenn og overmanner dem til slutt, og deretter går toget videre til Zorros enemerker.

Så uendelig mye mer

I High Chaparral er det ponnyridning, gullgraving, museum, fredagskvelder med Lucky Luke-tema, meksikansk fiesta og indianerdans hele sommeren.

I High Chaparral i Småland er det Ville Vesten med cowboyer, indianere og helter som Zorro på alle kanter. Hele familien får en uforglemmelig opplevelse med spenning, latter og frydefulle grøsninger! For åpningstider, veibeskrivelse og mer informasjon om hotell, camping og hytter, klikk deg inn på www.highchaparral.se.

 

Biking on Öland

Småland/Öland

Hvorfor du skal legge sommerferien til Småland? Med attraksjoner som High Chaparral, Trebyen Eksjö og Astrid Lindgrens Verden er barnelykken sikret!

Öland

Campinglykke på Öland

Öland har flere soltimer og mindre nedbør enn resten av Sverige. Det samme gjelder selvsagt for First Camp Ekerum og First Camp Eriksöre!

Astrid Lindgrens Värld in Småland

Astrid Lindgrens Verden - der eventyr blir virkelighet!

Ta med familien til Astrid Lindgrens Verden i Småland! Parken er som et levende teater der ungene får nærkontakt med karakterene i verdens mest populære barnebøker.

Take the boat to the Stockholm archipelago

Barnas Stockholm

For barnefamilier er Stockholm en drøm! Her kan man besøke alt fra barnemuseer og tivoli, til å ta seg en båttur ut i den fantastiske skjærgården.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden