Barnas Siljan - tre temaparker i Dalarna!

Barnas Siljan i Dalarna er et sommereventyr for hele familien. Med Orsa Rovdjurspark, Leksand Sommarland og Sagolandet Tomteland samlet på ett brett venter opplevelser for enhver smak!

  • Orsa Björnpark in Dalarna
  • Kodiakbears to Orsa Bearpark
  • Leksand summerland themepark
  • Leksand Sommarland in Dalarna
  • Leksand Sommarland in Dalarna
  • Santaworld in Mora, Dalarna
  • Orsa Björnpark in Dalarna

Orsa Björnpark in Dalarna

Orsa Rovdjurspark – Europas største!

Orsa Rovdjurspark byr de besøkende på en unik mulighet til å se isbjørn, Amurtigre, Kodiakbjørn, leoparder og mange andre dyr på nært hold. På sommeren arrangerer parken show, omvisninger, utstillinger og rovdyrskole for barn, og familien blir underholdt på fantastisk vis i et vilt, vakkert og lærerikt miljø.

Våte fornøyelser på Leksand Sommarland

Leksand Sommarland har super beliggenhet rett ved Siljans strand, og rommer mer enn 40 spenstige aktiviteter på land og til vanns for hele familien. I Vannlandets oppvarmede svømmebasseng kan ungene blant annet kaste seg utfor en 300 meter lang foss, og i fornøyelsesparken og Motorlandet fins det berg- og dalbane, pariserhjul, Spinning Cars og hoppeslott. Årets nyheter er Segways, dobbelgokart og glade eventyrvandringer. Denne parken holder ungene i vigør fra morgen til kveld, og praktisk nok ligger Leksand Strand Stugby & Camping med kjempekoselig overnatting rett ved siden av.

Magiske Tomteland – nisseverden med sommeråpent – der eventyr blir virkelighet! 

Er det ett sted i Siljan de minste barna ikke må gå glipp av, er det Sagolandet Tomteland! Her trer en inn i en fantasiverden med trolske skoger, sjøer og glitrende bekker, og overalt dukker det opp lys levende hekser, troll, alver og smånisser som tøyser og tuller med hele familien. La ungene gå på hekseskole, gled deg over teaterstykket ”Den magiske kampen” og nyt synet av barna som møter høytidens hovedperson – selveste julenissen!

Siljansbygden – sentrum for begivenhetene

Alle de tre temaparkene ligger i Siljansbygden midt i hjertet av Dalarna. Stedet er viden kjent for store feiringer av midsommeraften, og i årets varmeste måneder syder byen av trivelig familieunderholdning, badeliv og aktiviteter. Bestill entrébiljetter og les mer om overnatting på www.siljan.se/barnassiljan.

Rättvik in Dalarna

Dalarna

Det virkelig svinger av Dalarna på sommeren! Sikt deg gjerne inn mot de gigantiske midtsommerfeiringene som feires flere steder ved Siljansbygden, Rättvik og Leksand, eller dansebandsuken i Malung.

Midsummer in Rättvik, Dalarna

Rättvik

Opplev et fantastisk mangfold i Rättvik i Dalarna. Strandliv og skjønne handlegater er krydret med veteranbilløp, musikkfestivaler og det som trolig er Sveriges største Midtsommerfeiringer!

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden