Astrid Lindgrens Verden - der eventyr blir virkelighet!

Ta med familien til Astrid Lindgrens Verden i Småland! Parken på 180.000 m2 er som et levende teater der ungene får nærkontakt med karakterene i verdens mest populære barnebøker gjennom lek, teater, spillopper og moro!

  • Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland
  • Astrid Lindgrens Värld in Småland
  • Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland
  • Astrid Lindgrens Värld in Småland

Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

Engasjerende teaterforestillinger med forrykende tempo

Villa Villekulla fins i virkeligheten! Og det gjør Bullerbyn, Mattisborgen til Ronja Røverdatter og Madickens Junibacken også! Astrid Lindgrens Verden ligger bare noen hundre meter fra forfatterens eget barndomshjem i Vimmerby i Småland, og parken er delt inn i områder som spesialiserer seg på Pippi Langstrømpe, Karlsson på taket, Emil og mange flere av de kjente og kjære skikkelsene. Et teaterensemble på 120 personer holder forestillinger basert på bøkene flere ganger daglig, og sørger for artige påfunn i miljøene som engasjerer både barn og voksne.

Opplev nye Katthult - Emil i Lønnebergets 50-års jubileum!

I 2013 er det 50 år siden Lindgren skrev den første av tre bøker om Emil i Lønneberget, og Astrid Lindgrens Verden feirer jubileet med å åpne dørene inn til et splitter nytt Katthult. Rusle rundt på engene mellom beitende kyr, besøk snickarboden, lek med Alfred, Lina og Ida og opplev rampestrekene Emil på nært hold! På plass fins det også et livlig bysentrum, badevann, en jordhule og lekeplass for de minste.

Barnas lykke og velvære som en rød tråd

Astrid Lindgrens Verden dreier seg kort og godt om èn ting: Barnelykke! Over hele parken fins det flotte piknikplasser for de som har med egen matpakke, og med 3 restauranter og 4 kafeer i tillegg til mange kiosker ligger alt til rette for å være i parken i mange timer. Parkens matkonsept består av nærprodusert, sunn mat som er laget fra bunnen av – gjerne basert på traktens mattradisjoner. Kroppkakor, pannekaker og favoritten kjøttboller er selvsagt på plass!

Familievennlig overnatting 250 meter fra parken

Hvert år besøkes Astrid Lindgrens Verden av nesten 500.000 gjester, og mange av dem fristes til å nyte eventyret i flere dager. Bare 250 meter unna parken fins det campingplass med plass til 1000 overnattingsgjester i hytter, telt og campingvogner.

Biking on Öland

Småland/Öland

Hvorfor du skal legge sommerferien til Småland? Med attraksjoner som High Chaparral, Trebyen Eksjö og Astrid Lindgrens Verden er barnelykken sikret!

High Chaparral in Småland

High Chaparral

Velkommen til et av Sveriges største sommereventyr! I High Chaparral hersker det super Ville Vesten stemning med cowboyer, indianere og helter som Zorro på alle kanter.

Öland

Campinglykke på Öland

Öland har flere soltimer og mindre nedbør enn resten av Sverige. Det samme gjelder selvsagt for First Camp Ekerum og First Camp Eriksöre!

Take the boat to the Stockholm archipelago

Barnas Stockholm

For barnefamilier er Stockholm en drøm! Her kan man besøke alt fra barnemuseer og tivoli, til å ta seg en båttur ut i den fantastiske skjærgården.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden