Värmland i sommer

 • Brunskogs Hembygdsförening in Arvika
  Brunskogs Hembygdsförening in Arvika

  © Brunskogs Hembygdsförening

 • Karlstad in Värmland
  Karlstad in Värmland

  © °Karlstad

 • Ecovillage Naturbyn in Värmland
  Ecovillage Naturbyn in Värmland

  © Jacque de Villiers/imagebank.sweden.se

 • Naturbyn in Värmland
  Naturbyn in Värmland

  © Öivind Lund/Säffle

 • Frykenbadens camping in Värmland
  Frykenbadens camping in Värmland

  © Øyvind Lund/Region Värmland

 • Music Festival Putte i Parken, Karlstad in Värmland
  Music Festival Putte i Parken, Karlstad in Värmland

  © Patrik Hamberg/Region Värmland

 • Värmland
  Värmland

  © °Karlstad

 • Kristinehamn in Värmland
  Kristinehamn in Värmland

  © Kristinehamns Turistbyrå

[text]

Steder

Hva Värmland har som du ikke finner andre steder? Tusenvis av sjøer, herregårder og luksushotell, fantasiske musikkfestivaler og idrettsarrangement! Pluss feriebyer som Karlstad, Kristinehamn og Sunne. Og Nordens mest kjente spa-anlegg - Selma Lagerlöf.

Värmland ligger bare 10 mil fra Oslo. Vänerns skjærgård byr på topp strandliv, og Klarälven som snirkler seg gjennom Karlstad elskes av padlere. Langs elven går også Klarälvsbanan, den 21 mil lange sykkelstien som ender i Hagfors. Värmlands byer bugner av spesialforretninger og store varehus, men ta gjerne et dypdykk inn i gårdsbutikkene, antikvariatene og galleriene på landsbygda også. Ofte er det på landsbygda at Värmlands kultur- og fortellertradisjoner kommer til sin rett – med Gustaf Fröding og Nobelprisvinner Selma Lagerlöf helt i toppskiktet.

 

Camping at FirstCamp

Topp campinglykke i Värmland

Med Vänerns strand som nærmeste nabo og kort vei til Sunne og Karlstad, ligger First Camp Karlstad-Skutberget midt i hjertet av Värmland! Her råder lykken blant barnefamiliene.

Karlstad in Värmland

Sommerbyen Karlstad

Hva som er så magisk med Karlstad på sommeren? Byen har absolutt alt! Den bugner av shoppingtilbud, gode restauranter, artige museum og spenstige naturopplevelser.

Kristinehamn in Värmland

Kristinehamn ved Vänerns skjærgård

Friluftsteater og pirattur for barna? Picasso, Konsthall og shoppingkupp for de voksne? Byen Kristinehamn med badeøya Alvön i spissen oser av sol og sommerlykke!

Karlstad in Värmland

Karlstad - Sommereventyr for hele familien

Om sommeren bugner Karlstad av idrettsarrangement og folkefester. Så ta utfordringen, gå over grensen og plukk med deg Värmlands høydepunkter innen kultur, musikk og familieunderholdning.

Arvika in Värmland

Arvika

Med livlige handlegater, koselige restauranter og en proppfull gjestehavn er det alltid liv og røre i Arvika. Gammelvala i Brunskog er en av sommerens høydepunkt!

Sunne Vattenland in Värmland

Sunne

Lyst på en real dose kultur, musikk, strandliv og velvære på ett og samme sted? Sunne bugner av severdigheter, festivaler og attraksjoner for store og små i sommermånedene.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden