Karlstad - Sommereventyr for hele familien

Om sommeren bugner Karlstad av idrettsarrangement og folkefester. Så ta utfordringen, gå over grensen og plukk med deg Värmlands høydepunkter innen kultur, musikk og familieunderholdning.

  • Beach Volleyboll in Karlstad
  • Karlstad in Värmland
  • Karlstad in Värmland
  • Karlstad in Värmland

Beach Volleyboll in Karlstad

Värmlandsoperaen

I Karlstad, også kalt smilets by, kan ungene sykle, padle, bade, leke og spise på sine egne premisser i det uendelige! Kulturelle muligheter fins det også: Värmland Opera ligger midt i sentrum, og om sommeren settes det opp forestillinger. Ensemblet på 20 sørger for humor og latter i et fargesprakende show. 

Den store folkefesten - Putte i parken

Putte i parken, og er en forrykende festival som retter seg mot folk i alle aldere. Den arrangeres som regel under sommeren  i Karlstads bypark Mariebergsskogen, og byr på musikk, dans, sang, mat, drikke og masse fornøyelse.

Karlstad Stadslopp – mosjonsløp for hele familien

I juni måned arrangeres Karlstad Stadslopp. Sommeren 2013 var det den 34 gangen løpet gikk av spabelen. Løpets passer for både mosjonister, eliteløpere, tenåringer og småunger. Distansene er fra 250 meter opp til 10 km, og med spennende aktiviteter og familievennlig underholdning er dette et av Värmlands sportslige høydepunkt. Les mer på www.karlstadstadslopp.se

Finn frem din sporty side - Vårrus og Tjurrus

I mai måned går jenteløpet Vår Ruset av stabelen med 9500 deltakere som springer langs Klarälven. I september står familien i fokus: Løpet Tjurruset er åpent for både damer og herrer, og det at ingen vet hvor løypa går før de står på startsstreken er et ekstra spenningsmoment. For barn arrangeres Kalvruset og Minikalvruset samme dag.

Overnatting for enhver smak

Den store familiecampingen Karlstad SweCamp Bomstadbaden har super beliggenhet ved Vänerns strand. Et godt utvalg av barneaktiviteter, og moderne hytter og rom i tillegg til oppstillingsplasser gjør plassen populær blant barnefamilier. Heller lyst på fart og moro, restaurantbesøk og sene netter? Da gjør du smart i å velge Clarion Hotel Plaza, nye River C hotell eller også Scandic som ligger i Karlstad sentrum.

Vil du vite mer om hva som finnes å gjøre i Karlstad?

På visitkarlstad.se finner du mer informasjon om hva som finnes å gjøre i Karlstad.

Naturbyn, an ecovillage in Värmland

Värmland

Hva Värmland har som du ikke finner andre steder? Tusenvis av sjøer, herregårder og luksushotell, fantasiske musikkfestivaler og idrettsarrangement!

Karlstad in Värmland

Sommerbyen Karlstad

Hva som er så magisk med Karlstad på sommeren? Byen har absolutt alt! Den bugner av shoppingtilbud, gode restauranter, artige museum og spenstige naturopplevelser.

Camping at FirstCamp

Topp campinglykke i Värmland

Med Vänerns strand som nærmeste nabo og kort vei til Sunne og Karlstad, ligger First Camp Karlstad-Skutberget midt i hjertet av Värmland! Her råder lykken blant barnefamiliene.

Arvika in Värmland

Arvika

Med livlige handlegater, koselige restauranter og en proppfull gjestehavn er det alltid liv og røre i Arvika. Gammelvala i Brunskog er en av sommerens høydepunkt!

Kristinehamn in Värmland

Kristinehamn ved Vänerns skjærgård

Friluftsteater og pirattur for barna? Picasso, Konsthall og shoppingkupp for de voksne? Byen Kristinehamn med badeøya Alvön i spissen oser av sol og sommerlykke!

Sunne Vattenland in Värmland

Sunne

Lyst på en real dose kultur, musikk, strandliv og velvære på ett og samme sted? Sunne bugner av severdigheter, festivaler og attraksjoner for store og små i sommermånedene.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden