Sommercamping i Lapplands villmark

Lappland står på Unescos verdensarvliste, og er Europas siste villmark. Det borger for suksess om du vil fylle campingferien med uforglemmelige synsinntrykk og friluftsaktiviteter!

  • Southern Lapland
  • Southern Lapland
  • Southern Lapland
  • Southern Lapland

Southern Lapland

Doro Camping ved porten inn til Lappland

Doro Camping Lappland ligger i Dorotea. Her kan du bo i telt, hytter og vogner, og omgivelsene egner seg supert for mountainbike-sykling, kanopadling, turer og fiske. Vil du heller slappe av i en solstol, finnes det kiosk, internettkafé og en kro på plassen.

Sommerfestival ved Söråsele Camping i Åsele

Med 18-hulls golfbane, Söråselesjön og badestrand i umiddelbar nærhet er Söråsele Camping i Västerbotten et sted der hele familien trives. Campingen har både oppstillingsplasser og hytter, og leier ut fiskeutstyr, båt og kajakk.  

Strömsunds Camping i Sveriges mest bjørntette område

Strömsunds Camping ligger ved Ströms Vattudal. Plassen har hytter, oppstillingsplasser og matservering, og 3 svømmebasseng og et stort aktivitetstilbud gjør den populær blant barnefamilier. Det er nettopp i Strömsund at den berømte Vildmarksvägen starter. Rundturen går over fjellmassivene i Stekenjokk og videre til Vilhelmina. Underveis oppleves Hällingsåfallet på 43 meter, og Korallgrotten som er Sveriges lengste med guidede turer.

Saiva Camping i utkanten av Vilhelmina

Med egen badestrand og fjellene rett ved siden av er det duket for varierte dager på Saiva Camping ved Baksjön. Her kan du bo i vogn, tømmerhytte eller også sametelt! Plassen har fine fasiliteter som tennisbane, kiosk, suvenirbutikk og kafè, og du kan leie båt, kajakk og sykkel for å oppleve naturområdene rundt. Det er et must å besøke attraksjonen Vilhelmina Kyrkstad gir et flott innblikk i områdets kulturhistorie. 

Uforglemmelige padlevann ved Saxnäs og Camp 69° Nord

Saxnäsgårdens Vandrerhjem får du hjelp med både kano og overnatting, og stedet tilbyr egne familiepakker spekket med aktivitetstilbud. Legges ferien til Camp 69° Nord Borgafjäll, kan du nyte godt av både trivelige campingfasiliteter og moderne leiligheter. Felles for begge plasser, er at fiskelykken er eventyrlig høy.

 

Skellefteå in Northern Sweden

Västerbotten

Hvorfor Västerbotten er blant nordmenns favorittdestinasjoner på sommeren? Et fantastisk utvalg av sykkelstier, strender, musikkfestivaler og gode campinger i tillegg til byer som Umeå, Skellefteå og South Lapland sikrer at alle finner en favorittsyssel.

Hiking in Marsfjällen, Southern Lapland

La deg (g)lede gjennom Lapplands sommeraktiviteter!

South Lapland bugner av sporty og spennende aktiviteter for hele familien. Mange valgmuligheter? Åja! Men vi viser vei til de beste attraksjonene!

First Camp Luleå

Villmarkscamping i Västerbotten

Om du søker villmarkscamping med både naturopplevelser og severdigheter, er Nord-Sverige med byene Umeå og Luleå midt i blinken!

Strömbäck-Kont, Nature Reserve in Umeå

Opplev mat og kultur i Umeå

Umeå har det meste! For store og for små. Med store sommerfestivaler, rikt restaurantliv, og et bredt utvalg av sporty aktiviteter, er Umeå utnevnt til Europas kulturhovedstad i 2014. Opplev byen du og!

Byske havsbad in Skellefteå

Noe for enhver i Skellefteå

Skellefteå er den type feriedestinasjon som byr på mye for far, mer for mor og definitivt mest for ungene! Camping, festivaler, naturaktiviteter, strandliv eller lekeland? Her står eventyrene i kø!

Byske Havsbad in Skellefteå

Veiviser til Nord-Sveriges flotteste badeplasser

Nord-Sverige er mer enn snødekte fjelltopper, fantastiske skianlegg og hundesledekjøring innover vidda.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden