La deg (g)lede gjennom Lapplands sommeraktiviteter!

South Lapland bugner av sporty og spennende aktiviteter for hele familien. Mange valgmuligheter? Åja! Men vi viser vei til de beste attraksjonene!

  • Hiking in Marsfjällen, Southern Lapland
  • Midsummer in Sweden, Southern Lapland
  • Southern Lapland
  • Hunting in Southern Lapland

Hiking in Marsfjällen, Southern Lapland

Vildmarksvägen gir et glimt av det beste

Vildmarksvägen er totalt 50 mil lang, og strekker seg fra Strömsund mot nordvest, over Stekenjokk, videre gjennom søndre Lappland til Vilhelmina og tilbake til Strömsund. Det flotte med veien, er at den bringer deg tett på den magiske fjellnaturen. Du kan stoppe akkurat når det passer deg og legge ut på egenkomponerte vandreturer. Men det er et must å svinge innom fossen Hällingsåfallet, Korallgrotten og Wilhelmina Kyrkstad underveis!

Pakketurer gjør livet enklere

I sørlige Lappland arrangeres det flere spennende pakketurer. Med start på hotellet i Gäddede kan du bli med på en 1-ukes Pilgrimsvandring innover fjellene hvor en følgehest bærer oppakningen. Turen er ideell for de som vil nyte naturen maksimalt og bli kjent med andre vandrere. Trollklintens fiskevandringer og fjellvandringer med erfarne guider sørger selvsagt for at lykken står deg bi, mens turen Rovdyrfoto fra Trollklinten gir deg muligheten til å leve på egen hånd i Örnstugan midt i villmarken. I løpet av et døgn er sjansen stor for at du kan ta blinkskudd av ørn og andre rovfugler og dyr.

Tempelweekend i Fredrika med stopp på ViskaGården

En av de mest merkverdige pakketurene i Lappland, er Tempelweekend. Turen går langs Konstvägen Sju Älvar, og i Fredrika besøker gruppen fjelltoppen der det planlegges å oppføre Europas største thailandske buddhistiske tempel. Opplevelsen toppes av overnatting på sjarmerende ViskaGården der det venter nydelig mat basert på lokale råvarer, god stemning og hyggelig vertskap. Elgsafari gjennom Wilhelminas skoger Bli med på en elgsafari i Wilhelminas mest vilttette område! Turen arrangeres på kvelden, og gruppen og en erfaren guide kjører bil gjennom skogene for å oppleve elgen i sitt naturlige element. Guideturene arrangeres fra 1. juni- 30. september. Søker du heller fart, bugner det av motoraktiviteter hos SA Event i Vilhelmina. Der skreddersys eventyrene etter ønske, og du vil kjenne adrenalinet pumpe lenge etter at du har kommet hjem igjen!

Skellefteå in Northern Sweden

Västerbotten

Hvorfor Västerbotten er blant nordmenns favorittdestinasjoner på sommeren? Et fantastisk utvalg av sykkelstier, strender, musikkfestivaler og gode campinger i tillegg til byer som Umeå, Skellefteå og South Lapland sikrer at alle finner en favorittsyssel.

Southern Lapland

Sommercamping i Lapplands villmark

Lappland står på Unescos verdensarvliste, og er Europas siste villmark. Det borger for suksess om du vil fylle campingferien med uforglemmelige synsinntrykk og friluftsaktiviteter!

First Camp Luleå

Villmarkscamping i Västerbotten

Om du søker villmarkscamping med både naturopplevelser og severdigheter, er Nord-Sverige med byene Umeå og Luleå midt i blinken!

Byske havsbad in Skellefteå

Noe for enhver i Skellefteå

Skellefteå er den type feriedestinasjon som byr på mye for far, mer for mor og definitivt mest for ungene! Camping, festivaler, naturaktiviteter, strandliv eller lekeland? Her står eventyrene i kø!

Strömbäck-Kont, Nature Reserve in Umeå

Opplev mat og kultur i Umeå

Umeå har det meste! For store og for små. Med store sommerfestivaler, rikt restaurantliv, og et bredt utvalg av sporty aktiviteter, er Umeå utnevnt til Europas kulturhovedstad i 2014. Opplev byen du og!

Byske Havsbad in Skellefteå

Veiviser til Nord-Sveriges flotteste badeplasser

Nord-Sverige er mer enn snødekte fjelltopper, fantastiske skianlegg og hundesledekjøring innover vidda.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden