Legg opp familieløpet i Skellefteå

Skellefteå er den type feriedestinasjon som byr på mye for far, mer for mor og definitivt mest for ungene! Camping, festivaler, naturaktiviteter, strandliv eller lekeland? Her står eventyrene i kø!

  • Skellefteå in Northern Sweden
  • Skellefteå Camping
  • Byske Havsbad in Skellefteå
  • Skellefteå in Northern Sweden
  • Byske havsbad in Skellefteå

Skellefteå in Northern Sweden

Byske Havsbad og Camping i strandlinjen

Byske Havsbad og Camping er den eneste campingplassen i Norrland som ligger ved kysten. Ikke bare det – den er også 5-stjerners med all den komforten og luksusen det innebærer. Nyt standarden, det flotte underholdningstilbudet, nærheten til Bottenviken og alle aktivitetene som sysselsetter barna! Lei sykkel eller kajakk, eller rett og slett senk skuldrene og slapp av ved bassengkanten.

Overnatting i nærheten av handlegatene

Vil familien heller bo et steinkast unna sentrum, er Skellefteå Camping med 4 stjerner midt i blinken. Her fins både førsteklasses hytter, rom og oppstillingsplasser. Campingen har massevis av aktiviteter og moro for ungene, og for de voksne venter oppvarmet utendørsbasseng, spa-anlegg og shopping rett i nærheten.

Utfluktene barna elsker deg for

I Skellefteå fins det mange aktiviteter for barn, og tre av de mest populære er Eddahallen, Boda Borg  og Leo’s Lekland. Boda Borg aktiviserer hele familien og kombinerer fysiske utfordringer med kreativitet. På Leo’s Lekland fins det rutsjebaner, hengebroer, tunneler, miniland og mye mer – alt i et fascinerende jungelmiljø. La ungene ta den helt ut – når de blir sultne er det bare til å kaste seg over de barnevennlige menyene i kafeen.

Gokart eller folkefest? Ja takk, begge deler!

Fastec Ring ligger nord for Ursviken, og er et av Europas mest moderne gokartanlegg. Med en egen bane for barn seiler de opp som et must på besøkslisten for de som elsker fart og moro. Er du heller interessert i musikk, så besøk Skellefteå under Trästockfestivalen i juli eller Stadsfesten i juni 2013. Trästockfestivalen byr på nesten 100 gratiskonserter i løpet av tre dager, mens den store Stadsfesten har rundt 100.000 besøkende og rommer musikk, mat fra hele verden, markeder, tivoli og mye mer.

Skellefteå er den type feriedestinasjon som byr på mye for far, mer for mor og definitivt mest for ungene! Camping, festivaler, naturaktiviteter, strandliv eller lekeland? Her står eventyrene i kø!

Skellefteå in Northern Sweden

Västerbotten

Hvorfor Västerbotten er blant nordmenns favorittdestinasjoner på sommeren? Et fantastisk utvalg av sykkelstier, strender, musikkfestivaler og gode campinger i tillegg til byer som Umeå, Skellefteå og South Lapland sikrer at alle finner en favorittsyssel.

Skellefteå in Northern Sweden

Nyt den voksne siden av Skellefteå

Fristet til å nyte den voksne siden av Skellefteå? Her kan du krydre ferien med strandliv, musikkfestivaler, kulturstopp og store matopplevelser!

First Camp Luleå

Villmarkscamping i Västerbotten

Om du søker villmarkscamping med både naturopplevelser og severdigheter, er Nord-Sverige med byene Umeå og Luleå midt i blinken!

Byske Havsbad in Skellefteå

Veiviser til Nord-Sveriges flotteste badeplasser

Nord-Sverige er mer enn snødekte fjelltopper, fantastiske skianlegg og hundesledekjøring innover vidda.

Southern Lapland

South Lapland

South Lapland bugner av sporty og spennende aktiviteter for hele familien. Mange valgmuligheter? Åja! Men vi viser vei til de beste attraksjonene!

Strömbäck-Kont, Nature Reserve in Umeå

Opplev mat og kultur i Umeå

Umeå har det meste! For store og for små. Med store sommerfestivaler, rikt restaurantliv, og et bredt utvalg av sporty aktiviteter, er Umeå utnevnt til Europas kulturhovedstad i 2014. Opplev byen du og!

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden