Med fly eller ferje til Gotland

Nå blir det nesten ikke enklere å komme seg til Gotland. I sommer kan du velge om du vil reise med direktefly fra Sandefjord til Visby, eller om du vil reise med egen bil og benytte ferjeforbindelsen til Gotland. Destination Gotland har opptil flere daglige avganger i høysesong.

  • Gotlandsflyg, local airline
  • Ferry to Gotland

Gotlandsflyg, local airline

Med fly til Gotland

Med fly er du på Gotland etter 1 time og 15 minutter. Gotlandsflyg flyr direkte fra Sandefjord Torp hver tirsdag, torsdag og søndag i perioden 27. juni og 11. august. På flyplassen i Visby kan du leie både sykkel og bil – men det er lurt å gjøre det på forhånd.  Bestill din flybillett med Gotlandsflyg her.

Med ferje til Gotland

For de som ønsker å ta bilen, kan du kjøre over til den svenske østkysten der ferjene til Destination Gotland har avganger flere ganger om dagen. Ferjene har avgang fra både Nynäshamn og Oskarshamn direkte til Visby på Gotland. Fra Nynäshamn har du avganger opptil 6 ganger pr dag i høysesong. Sjøreisen over tar ca 3 timer og 15 minutter. Fra Oskarshamn har du avganger opp til 3 ganger om dagen. Bestill din ferjebillett til Gotland her.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden