Bo på Gotland

Reiser du til Gotland kan selve hotellet eller campingen være en reiseanledning i seg selv. Her finnes noe for alle preferanser og lommebøker. Du kan bo i verdensarvbyen Visby eller velge roen litt utenfor - det vi kan garantere er at du vil få følelsen av å reise tilbake i tid.

  • Bovidhavet, Gotland
  • Summer cottage on Gotland
  • Visby Harbour hotel
  • Waterpark at Kneippbyn
  • Sudersand vacation village
  • Pool area at TOTT Hotel Visby
  • View of Visby Strandby
  • Guestroom at Clarion Hotel Wisby

Bovidhavet, Gotland

Visby appellerer med sin historie, sjarmerende gamle hus og brosteinsbelagte gater. Clarion Hotel Wisby er et moderne hotell  som ligger i et restaurert middelaldershus midt i Visbys eldre kvarter.

Etterspør du harmoni og velbehag, men fortsatt ønsker Visbys tilbud i umiddelbar nærhet, kan 4-stjerners TOTT Hotel Visby være tilfluktsstedet for deg. Kommer du med båten og ønsker et alternativ i nærheten, ligger trivelige Visby Hamnhotell rett ved ferjeterminalen. Her bor du komfortabelt med kun noen minutters gange fra Visbys ringmur. 

Er nærhet til sjøen viktig, finner vi Bovidhavet som har flere anlegg i umiddelbar nærhet til sjøen og med høy kvalitet på innkvarteringen. Gotlandsresor tilbyr utleie av hytter med høy kvalitet, der alle hyttene ligger på idylliske plasser rundt på Gotland, og alle med et personlig preg og interiør. Og ønsker du å bo på ekte gotlandsk vis, kan Bondestugan være et alternativ for deg. Bondestugan leier ut vakre hus som er bygget for gjester hele året med moderne interør, vedfyrt peis og en stor uteplass.  

Ønsker du alt på et sted for hele familien? Populære Kneippbyn Resort ligger kun 3 km sør for Visby, helt nede ved vannet. Med sin fantastiske beliggenhet og sitt enorme utvalg av aktiviteter er Kneippbyn Sommar- & Vattenland et selvsagt besøksmål for barnefamilien. Her finner du Gotlands eneste 5-stjerners camping. Her bor du også nabo med det ordentlige Villa Villekulla.
Visby Strandby ligger også i umiddelbar nærhet til havet, kun 4 km fra Visby. Visby Strandby er et populært ferie- og familieanlegg som ligger ved Visbys beste badevik, Snäckviken. Her kan du nyte solnedganger, god mat, sol, bad og havets bris.

Norderstrands Camping er perfekt for deg som ønsker bekvemligheten å ha med egen bolig, men samtidig ønsker nærheten til folkelivet, restaurantene og kulturtilbudet i Visby. En knapp kilometer fra Visbys ringmur bor du nær både strand og by.

Ønsker du å bestille din Gotlandsferie nå?

Her får du oversikt over hvor du kan bo, når det er ledig og priser for hele reisefølget. Bestill din Gotlandsferie her.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden