Dalarna i sommer

 • Leksand Sommarland in Dalarna
  Leksand Sommarland in Dalarna

  © Leksand Sommarland

 • Idre Fjäll in Dalarna
  Idre Fjäll in Dalarna

  © Idre Fjäll

 • Idre Fjäll in Dalarna
  Idre Fjäll in Dalarna

  © Idre Fjäll

 • Dalhalla outside Rättvik in Dalarna
  Dalhalla outside Rättvik in Dalarna

  © Magnus Åker/Visit Rättvik

 • Family vacation in Dalarna
  Family vacation in Dalarna

  © Johan Willner/VisitSweden

 • Rättvik in Dalarna
  Rättvik in Dalarna

  © Visit Rättvik

[text]

Steder

Det virkelig svinger av Dalarna på sommeren! Sikt deg gjerne inn mot de gigantiske midtsommerfeiringene som feires flere steder ved Siljansbygden, Rättvik og Leksand, eller dansebandsuken i Malung.

Hvis vi sier Dalarna, tenker du antakeligvis på Falukorv og Dalahesten. Det gjør du rett i! Men regionen er mer: Bli med inn i kunstnerhjemmene til Anders Zorn och Carl Larsson, besøk Orsa Björnpark eller legg badeferien til Rättvik. Det er i Dalarna du opplever CykelVasan og kan gjøre et spennende besøk i Falu Gruva! Den mest spesielle musikkopplevelsen av alle får du i Dalhalla – et gammelt kalksteinsbrudd. Mellom scenen og publikum er det en smaragdgrønn lagune, og både den og steinveggene bidrar til akustikk og konsertopplevelser utenom det vanlige.

Orsa Björnpark in Dalarna

Barnelykke i Barnas Siljan

Barnas Siljan i Dalarna er et sommereventyr for hele familien. Med Orsa Rovdjurspark, Leksand Sommarland og Sagolandet Tomteland samlet på ett brett venter opplevelser for enhver smak!

Midsummer in Rättvik, Dalarna

Rättvik - midtpunkt for sommerens høydepunkt

Rättvik ligger ved den østre delen av Siljan, mellom Falun og Mora i Dalarna. Her er det mangfold som best beskriver sommeren, i tillegg til at det er sentrum for det som trolig er en av Sveriges største Midtsommerfeiringer!

 

 

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden