Villmarkscamping i Västerbotten

Om du søker villmarkscamping med både naturopplevelser og severdigheter, er Nord-Sverige med byene Umeå og Luleå midt i blinken!

  • First Camp Luleå

First Camp Luleå

Med Luleälven som nærmeste nabo

På helårsåpne First Camp Luleå, er eventyrene aldri langt unna. Både hyttebyen og campingplassen ligger rett ved siden av Luleälven, og der kan du dra opp både sik, ørret og gjedde.

Barnefamiliens favorittcamping

Den langgrunne stranden på First Camp Luleå innbyr til sommeridyll, og for de mer aktive barna fins det lekeplasser med klatrenett, sandkasse, minigolf og husker pluss mye mer. Campingplassen driver også anlegget Arcusbadet, som har tre oppvarmede basseng, rutsjebane og bølgemaskin. Hver dag i høysesongen arrangerer Barneklubben Blix filmkvelder, karaoke og diskotek for barn.

Dagsutflukt til Luleås største attraksjoner

Ting du ikke vil gå glipp av i Luleå, er Gammelstads kyrkstad, en av verdens best bevarte kirkebyer med mer enn 400 hytter og Norrlands største steinkirke fra middelalderen. Teknisk interesserte besøker gjerne Norrbottens Jernbanemuseum eller Teknikens Hus. Golfere kan ta fram bagen nesten døgnet rundt – på sommeren er nettene i nord både lyse og varme.

First Camp Umeå

First Camp Umeå, er det fritt frem for herlige sykkelturer og idyllisk strandliv ved Nydalasjön. Med et bredt utvalg av både hytter og oppstillingsplasser, er feriebyen et yndet reisemål for barnefamilier. Og Barneklubben Blix sørger selvsagt for at foreldrene kan senke skuldrene mens ungene blir sysselsatt med disko, karaoke og friluftsaktiviteter.

Shopping, festivaler og eventyrbad

Rett i nærheten av First Camp Umeå ligger Umelaguns eventyrbad og Leo`s Lekland med rutsjebaner, hoppeslott, småsykler og lekeplasser. Og mens det fins over 300 butikker og koselige kafeer og spisesteder i sentrum, ligger store forretningsområder som Strömpilen, Ersboda/Mariedal og Klockarbäcken rett utenfor. Det er også et must å få med seg en eller flere av Umeås mange sommerfestivaler: Countryfestival, dansebandsuke, visefestival, seajazz og et hav av liveopptredener gjør at byen bobler av liv i årets varmeste måneder.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden