Vest-Sveriges beste campingplasser

Ingenting slår en campingferie ved knallblå vestkysten! Drar du til First Camp Kungshamn og First Camp Tylösand, kan du forvente sjarmerende skjærgård, langstrakte sandstrender og et hav av attraksjoner og aktivitetstilbud for barn.

  • Camping at FirstCamp

Camping at FirstCamp

Velg den raskeste veien til ferieharmoni

First Camp Kungshamn ligger bare 1 time sør for Strömstad, og er et av Bohusläns mest populære campinganlegg. Nærheten til Kungshamn og Smögen er ideell – de sjarmerende fiskesamfunnene bobler av liv på sommeren.

Velg mellom hytter eller campingvogn

First Camp Kungshamn har både oppstillingsplasser og hytter i flere størrelser, og underholdningstilbudet på selve plassen er høyt hele sommeren gjennom.

I tillegg er det kort vei til attraksjoner som Havets Hus i Lysekil, Nordens Ark, helleristningene i Vitlycke og tre førsteklasses golfbaner.

Egen aktivitetsklubb for ungene

Campingplassen ligger lunt til mellom granittklipper og havet, og har en egen sandstrand med sklie, trampoline, badebrygger og leker. En stor lekeplass, et 9 meter høyt klatrenett, minigolfbane og en kjempetrampoline på 70 m2 fins lenger inn på plassen. På First Camp Kungshamn råder det komplett sydenstemning: Hver dag steller Blix Barneklubb i stand aktiviteter som krabbefiske, ballsport og ansiktsmaling som sysselsetter ungene mens foreldrene senker skuldrene.

First Camp Tylösand ved Sveriges beste strand

First Camp Tylösand ligger rett nedenfor Göteborg og smykker seg med Sveriges beste strand. Plassen er dermed et funn for alle som elsker sol, bad og vannsportsaktiviteter.

Sveriges mest barnevennlige?

First Camp Tylösand fins det både campinghytter og hytter med hotellservice i tillegg til rundt 400 oppstillingsplasser. Og plassen seiler lett opp som en av Sveriges triveligste familiecampinger: To ganger daglig engasjerer Blix Barneklubb barna med blant annet karaoke, filmvisning, krabbefiske og miniolympiader.

Campingplassen ligger rett ved siden Hotell Tylösand, som rommer spa-avdeling, kunst- og fotogalleri, restaurant og nattklubb. Halmstad ligger bare en sykkeltur unna, og er kjent for søte butikker, sprekt uteliv, gode restauranter og et bredt underholdningstilbud. I tillegg til Halmstad GK naturligvis, som er et av Sveriges mest sagnomsuste golfanlegg.

Smögen in Bohuslän, West Sweden

Vest-Sverige

Bohuslän, Dalsland og Västergötland rommer paradis og aktiviteter for enhver smak! Planlegg feriesuksess med late dager i skjærgårdsperlene langs vestkysten, eller padle på lykke og fromme i Dalslands sjøer.

Öland

Campinglykke på Öland

Öland har flere soltimer og mindre nedbør enn resten av Sverige. Det samme gjelder selvsagt for First Camp Ekerum og First Camp Eriksöre!

Camping at FirstCamp

Topp campinglykke i Värmland

Med Vänerns strand som nærmeste nabo og kort vei til Sunne og Karlstad, ligger First Camp Karlstad-Skutberget midt i hjertet av Värmland! Her råder lykken blant barnefamiliene.

First Camp Luleå

Villmarkscamping i Västerbotten

Om du søker villmarkscamping med både naturopplevelser og severdigheter, er Nord-Sverige med byene Umeå og Luleå midt i blinken!

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden