Topp campinglykke i Värmland

Med Vänerns strand som nærmeste nabo og kort vei til Sunne og Karlstad, ligger First Camp Karlstad-Skutberget midt i hjertet av Värmland! Her råder lykken blant barnefamiliene.

  • Camping at FirstCamp
  • Playground at Rottneros
  • Mårbacka in Värmland, the home of Selma Lagerlöf

Camping at FirstCamp

Gunstig overnatting for storfamilien

First Camp Karlstad-Skutberget ligger ved Vänerns strand, og er omgitt av skog, enger, strand og skjærgård. Et antall på 347 oppstillingsplasser og et bredt utvalg av hytter gjør den til en egen ferieby. Med Vänern strand og skjærgård rett utenfor døra, er det duket for lange, herlige grillkvelder med egenfanget laks og ørret over bålet.

Med Barneklubben Blix sikres familielykken

Barnefamilier simpelthen elsker First Camp Karlstad-Skutberget - og campingen elsker dem! Barneklubben Blix sysselsetter ungene med påfunn som malerkurs, froskegrilling, opptog, miniolympiader og diskokvelder i høysesongen.

La deg friste av Värmlands hovedstad Karlstad

IKEA ligger bare et steinkast unna First Camp Karlstad-Skutberget, og det samme gjør varehuset Bergvik med over 100 butikker. Men du kommer ikke unna Karlstad! Byen har skjønne handlegater, sommerunderholdning, severdigheter og familievennlige restauranter. Vil du heller spise på campingplassen, byr Restaurang Skutbergsgården på magisk utsikt over Vänern, lekre lunsjretter og middagsbufféer.

Dagsutflukt til Rottneros Park og Lagerlöfs Mårbacka

For barnefamilier er det et must å besøke Rottneros Park i Sunne som har en flott skulpturutstilling. Her fins det også en eventyrpark hvor de minste kan ri på gåsa Akkas rygg, ta en flytur over sjøen, kjøre piratflåte, bilbane eller leke i et stort skip. Pass også på å besøke Mårbacka, nobelpristakeren Selma Lagerlöfs hjem som ligger rett utenfor Sunne. Geijers Ransäter er også en flott severdighet; forfatteren, historikeren og filosofen Erik Gustaf Geijer (1783–1847) er en av de mest betydningsfulle personlighetene i svensk kulturhistorie.

Naturbyn, an ecovillage in Värmland

Värmland

Hva Värmland har som du ikke finner andre steder? Tusenvis av sjøer, herregårder og luksushotell, fantasiske musikkfestivaler og idrettsarrangement!

Karlstad in Värmland

Karlstad

Hva som er så magisk med Karlstad på sommeren? Byen har absolutt alt! Den bugner av shoppingtilbud, gode restauranter, artige museum og spenstige naturopplevelser.

Arvika in Värmland

Arvika

Med livlige handlegater, koselige restauranter og en proppfull gjestehavn er det alltid liv og røre i Arvika. Gammelvala i Brunskog er en av sommerens høydepunkt!

Kristinehamn in Värmland

Kristinehamn ved Vänerns skjærgård

Friluftsteater og pirattur for barna? Picasso, Konsthall og shoppingkupp for de voksne? Byen Kristinehamn med badeøya Alvön i spissen oser av sol og sommerlykke!

Sunne Vattenland in Värmland

Sunne

Lyst på en real dose kultur, musikk, strandliv og velvære på ett og samme sted? Sunne bugner av severdigheter, festivaler og attraksjoner for store og små i sommermånedene.

Karlstad in Värmland

Korteste vei til Sveriges skjærgårdsperler i innlandet

Opplev sjøene og skjærgården i innlandet. Her har du kort reiseavstand, null bølger, myke sanddyner og høyt aktivitetsnivå!

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden