Campinglykke på Öland

Öland har flere soltimer og mindre nedbør enn resten av Sverige. Det samme gjelder selvsagt for First Camp Ekerum og First Camp Eriksöre!

  • Öland
  • Camping at FirstCamp
  • Summer in Sweden

Öland

First Camp Ekerum ved Kalmarsund

First Camp Ekerum har perfekt beliggenhet ved Kalmarsund og er en av Ölands mest populære campingplasser. Her fins det aktiviteter for hele familien, og med Halltorps hage og den langgrunne viken som nærmeste nabo ligger alt til rette for ferielykke.

Oppdagelsesjakt blant 75 naturreservater

Öland har 30 mil kystlinje og mer enn 75 naturreservater, og det flate landskapet er som skapt for sykling. Ikke gå glipp av attraksjoner som Ölands djur- och nöjespark, Kongefamiliens sommerslott Solliden, Eketorps fornborg, Ölands Museum Himmelsberga og Borgholms slott. Rett i nærheten av First Camp Ekerum ligger også golfbanene Ekerum GK og Halltorp GK.

Plassen tilbyr gjestene både større hus, mindre campinghytter og oppstillingplasser med el og avløp. La hunden være igjen hjemme? Ikke hvis du drar til First Camp Ekerum! Her fins det egne hytter for gjester med husdyr.

First Camp Eriksöre 25 meter fra vannet

First Camp Eriksöre ligger også ved havet – men i et irrgrønt og frodig løvskogsområde. Her får du oppstillingplass bare 25 meter fra vannet, kan nyte solnedgangen fullt ut og våkne opp til en utsikt av de sjeldne. Plassen har store, komfortable hus og koselige hytter i tillegg til avsideliggende teltplasser. Også her kan du ta med deg hunden – på First Camp Eriksöre fins det agilitybane, hundekurs og en spesiell hundedusj som kjøler ned din beste venn på varme dager.

Med barnelykke som mål

På First Camp Eriksöre er de eksperter på å aktivisere barn året rundt, og i 27-31 arrangerer Blix Barneklubb ekstra mye moro med hovedfokus på lek, eventyr, dans og underholdning. Rett i nærheten av plassen ligger det öländska Alvaret som er midt i blinken for de som vil gå tur, og ekstra vakkert er det i mai og juni når orkidéene står i full blomst.

Biking on Öland

Småland/Öland

Hvorfor du skal legge sommerferien til Småland? Med attraksjoner som High Chaparral, Trebyen Eksjö og Astrid Lindgrens Verden er barnelykken sikret!

High Chaparral in Småland

High Chaparral

Velkommen til et av Sveriges største sommereventyr! I High Chaparral hersker det super Ville Vesten stemning med cowboyer, indianere og helter som Zorro på alle kanter.

Camping in Sweden

Campingplasser for barna i hele Sverige

For et barn er en campingplass som en egen verden; de finner raskt lekekamerater, har massevis av plass å boltre seg på og bobler av lyst og energi til å utforske nye mysterium hver dag.  

Astrid Lindgrens Värld in Småland

Astrid Lindgrens Verden - der eventyr blir virkelighet!

Ta med familien til Astrid Lindgrens Verden i Småland! Parken er som et levende teater der ungene får nærkontakt med karakterene i verdens mest populære barnebøker.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden