Campingplasser for barna i hele Sverige

For et barn er en campingplass som en egen verden; de finner raskt lekekamerater, har massevis av plass å boltre seg på og bobler av lyst og energi til å utforske nye mysterium hver dag.

 • Camping in Sweden
 • Camping in Sweden
 • Camping in Sweden
 • Camping in Sweden

Camping in Sweden

Det finnes ikke to like campingplasser i Sverige: Noen er plassert i fornøyelsesparker og storbyer. Andre ligger idyllisk til ved skjærgården i innlandet. Og noen ligger ved den glitrende vestkysten. Men de har som regel ett fellestrekk! De setter barna og deres trivsel i høysetet.

Så enkelt er det å vinne et barnehjerte

Sveriges campingplasser er nemlig proppfulle av aktiviteter. Noen har badebasseng, piratklubber, sommershow og minigolf. Andre arrangerer båtturer, skattejakt, pikniker og grilling. Og mens noen plasser er så fabelaktige store og flotte at det går minitog mellom attraksjonene, er andre plassert i vakre, unike naturreservat hvor du stikker fingeren i jorda og kommer deg back to basic med et brak. For barna er det siste alternativet slettes ikke så dumt – for mange er det til og med en drøm og kunne fylle ferien med fisketurer og treklatring. Ordtaket om at når barna er lykkelige, er foreldrene lykkelige, kunne ikke stemt bedre enn på nettopp ferieformen camping.

Gå for bamseklubber og Sydenstemning

De siste årene har det poppet opp barneklubber på svenske plasser. De bobler av liv hele sommeren, og ledes av spreke ungdommer som sysselsetter ungene med krabbefiske, malerkurs og miniolympiader mens foreldrene gjør andre ting. Som regel er klubben gratis og inngår som en del av det høye servicenivået på svenske campingplasser.

Gå inn på www.camping.se og se hvilke fantastiske valgmuligheter Sverige byr på fra Björkliden i nord til Löderup i sør. Ikke bare er det rimelig, praktisk og herlig komfortabelt og campe i Sverige – ungene simpelthen elsker det!

Med mobilen på reise

Bruk smartphonen og gå inn på mobilversjonen for å se hvilken campingplass i Sverige som best fyller dine behov! Samtidig får du oversikt over hvilke alternativ som fins i nærheten.

Ikke overbevist? Når du først er i Sverige, kan du klikke deg rett inn og få vite om alle rabatter og tilbud som inngår i Camping Key Europe ved din plass.

Camping at FirstCamp

Camping

Opplev campinglykken og ta med familien på camping i sommer! Sverige har mer enn 500 campingplasser spredt over hele Sverige.

Skellefteå in Northern Sweden

Sol og bad

Saltstenkte svaberg og fantastiske strender. Uansett hvor reisen går i Sverige, er du aldri langt unna gode bademuligheter.

Visste du at:

 1. Det fins mer enn 500 SCR campingplasser spredt over hele Sverige 
 2. SCR er Sveriges største hytteutleier med 9000 eksemplarer
 3. Camping Key Europe gir deg fine fordeler, rabatter og bedre forsikring 
 4. Bamseklubber hjelper foreldrene med å senke skuldrene 
 5. 70 % av alle nordmenn som legger sommerferien til Sverige bor på campingplass 
 6. På camping.se kan du bestille plass i ro og mak 
 7. At mobilsiden holder deg løpende orientert om plasser, tilbud og rabatter
 8. Web-TV reiseprogrammet Gone Camping gir deg mange spennende tips for din ferie i Sverige!

Velkommen til camping.se

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden