10 grunner til å campe i Sverige

Det finnes mange gode grunner til å campe i Sverige. Her er 10 av dem.

  • Camping in Sweden

Camping in Sweden

1. Verdens største lekegrind

På svenske campingplasser vet de å ta vare på de viktigste familiemedlemmene. Og det er alltid lettere for deg som forelder å slappe av når du vet at barna er i trygge hender. I Sverige står de ansatte parate til å hjelpe, uansett hva det gjelder: Knytting av skolisser og dytting av husker er prioriterte oppgaver. 

2. Bredt utvalg av hytter

Er du fristet til å prøve deg på campinglivet, men eier verken bobil eller vogn? Fortvil ikke. Fra nord til sør tilbyr Sveriges campingplasser et fantastisk utvalg av hytter i god kvalitet. Noen er koselige og små, mens andre er store og luksuriøse. Klikk deg inn på www.camping.se og bestill i dag. 

3. Tipp topp service

Unn deg selv litt luksus. Når det kommer til service, er svenskene desidert best. Uansett hvor du drar, blir du møtt med brede smil og høflighet. Sikter du mot Sverige i sommer kan du smile selv også: Sverige kan skilte med flere 5-stjerners campingplasser. 

4. Du kjenner jo oss...

Gode venner snakker samme språk, og det gjør gode naboer også. Det oppstår sjeldent språkproblemer for nordmenn på svenske campingplasser. Det du derimot vil oppleve, er en hyggelig overraskelse idet du skal betale regningen for oppholdet. Det sørger kortet Camping Key Europe og en gunstig valutakurs for. 

5. Det du ikke vet, har du ikke vondt av?

Klart du har! I Sverige fins det 449.964 kvadratkilometer stykke land som skal oppleves. Dype skoger, fascinerende villmark, en glitrende kyststripe og herlige byer venter på å bli oppdaget. Måten du får mest nærkontakt med landskapet på, er selvsagt på fire hjul. 

6. Verdens enkleste bestilling

Vil du vite mer om campingplassene i Sverige? På www.camping.se kan du bestille gratis katalog, og booke plass i telt, vogn eller hytte på SCR-plasser allerede i dag.

7. Fullstendig på nett

Det er en myte at camping er harry. I hvert fall i Sverige! Har du sett hvor ryddig og rent det er på svenske campingplasser? Og hvor mange av dem som har matbutikker, restauranter og trådløst, gratis Internett til gjestene? Svenskene kan kunsten å innfri komfortkrav. 

8. Husker du sommerværet i Norge i fjor?

I Sverige står solen så å si alltid høyt på himmelen over campingplassene. Ikke overbevist? Fra nord til sør har rundt 60 av dem også svømmebasseng med en helt perfekt badetemperatur. 

9. Camping Key Europe sørger for enkel forflytning

Vil du kjøre etter sola, eller forflytte deg raskt mellom severdigheter og byer? Med kortet Camping Key Europe blir inn- og utsjekking mye enklere, og du slipper å holde styr på innskrivningslapper. 

10. Mye er likt, noe er annerledes

Å campe i Sverige er nesten som å komme hjem! Du kjenner kulturen, forstår språket, elsker maten og har hørt om severdighetene. Like fullt er du i utlandet. Tenk på servicen, valget mellom 500 plasser, de lave prisene og kvalitetsnivået. Legg til eksotiske dyreparker, fascinerende naturlandskap, spennende storbyer og et hav av artige attraksjoner. Så er du i mål.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden