I Sverige med barna

 • Skiing in Åre
  Skiing in Åre

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • In Sweden with children
  In Sweden with children

  © Erik Lindvall/VisitSweden

 • Medieval week in Visby, Gotland
  Medieval week in Visby, Gotland

  © Erik Lindvall/VisitSweden

 • In Sweden with children
  In Sweden with children

  © Erik Lindvall/VisitSweden

[text]

Steder

På grunn av sine gigantiske skoger, tusenvis av innsjøer og mange historier om nordlyset og midnattssolen er Sverige utrolig fascinerende for barn. Dersom du og familien besøker Lappland, kan dere oppleve disse fantastiske naturfenomenene. På ulike tider av året, naturligvis!

Sverige har også noen av Europas aller mest familievennlige skiresorter i de svenske fjellene. Hvis du har lyst på flere spennende eventyr utendørs, så hvorfor ikke utforske vestkysten med kajakk? Eller prøve deg på tømmerrafting ned Sveriges største elv, gjennom de gigantiske skogene i Värmland vest i landet. Eller bestille en ferie med hesteridning på Gotland. Husk å sette av en dag eller to til å besøke noen av Sveriges slott, herregårder eller Vikingbosettinger også.

I og rundt Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö fins det mange spennende fornøyelsesparker, dyreparker og museer som engasjerer barna og holder på oppmerksomheten deres.

Tom Tits Experiment just outside Stockholm

Barnevennlige museer

Barnevennlige museer kan nesten fungere som livreddere når ungene kjeder seg eller slår seg vrange. Ikke vær redd; byene Stockholm, Göteborg og Malmö har rikelig med museer som har fokus på barn.

Insane, a new attraction at Gröna Lund, Stockholm

Temaparker og fornøyelsesparker

Slik holder du ungene - og deg selv lykkelig! Sverige har massevis av snodige temaparker og fornøyelsesparker. Hovedpoenget er jo at barna har det gøy selvsagt, men vi ser ikke bort fra at du koser deg du også.

Kolmården, Scandinavia’s largest Wildlife Park

Dyreparker i Sverige

Det er vel slik at alle elsker dyreparker, er det ikke? I tillegg til eksotiske dyrearter, byr Sveriges parker på både elg, bjørn, ulv, jerv og den svært sjeldne fjellreven.

Horse riding by Nature’s Best

Rideferie med barn

Det fins massevis av familievennlige rideeventyr som kan oppleves i Sverige; ri på strender eller i de svenske fjellene. Bare sal opp og kast dere ut i det, sier nå vi.

 

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden