[text]

Snøscooterkjøring gjennom Lappland

Velg mellom flere typer safari – alt fra en 5-dagers safaritur i polarsirkelen, safarier som går gjennom røft fjellterreng og også familievennlige safarier som består av kortere utflukter. 

  • Snowmobile in Swedish Lapland

Snowmobile in Swedish Lapland

Hva du kan forvente?

Snøscootersafari kan skreddersys og romme villmarkslunsjer, middager i sametelt, stampebad, badstuer, besøk i fjellhytter, tente bål på kveldene og isfiske. Du kan også kjøre bil, firhjuling eller motorsykkel på isen. Slettes ikke så verst, er det vel?

Noen turer passer perfekt for nybegynnere. Du må likevel ha en viss erfaring og være i god fysisk form dersom du skal delta på turer i polarsirkelen og snøscootersafari i de svenske fjellene. I hvert fall dersom du har planer om å komme deg helskinnet hjem igjen.

Det anbefales også å være fleksibel når det gjelder å legge om ruten dersom farlige snøforhold eller andre uforutsette omstendigheter tilsier det.

Tips:

På disse turene er det ullundertøy som gjelder. Men pakk gjerne ned badetøy for bruk i badstue og badestamp, og også en liten toalettmappe med det viktigste.

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden