[text]

Skiferie for hele familien

Skisportstedene i Sverige har fokus på fornøyde barn, og da må man tilby morsomme aktiviteter. Og helst slike som passer til barnas størrelse og skinivå. Ski er veldig populært i Sverige, og i skoleferiene i vinterhalvåret blir skianleggene fylt opp med glade små skientusiaster. Bli med og opplev en svensk skiferie for hele familien.

  • Branäs Ski Resort
  • Theme parks with sleigh runs
  • Sled dog

Branäs Ski Resort

Skisportstedene i Sverige tar utgangspunkt i at hvis barna skal være glade på ferie, må man tilby morsomme vinteraktiviteter. Og helst slike som passer til barnas størrelse og skinivå. Ski er veldig populært i Sverige, og i skoleferiene i vinterhalvåret blir skianleggene fylt opp med glade små skientusiaster. Bli med og opplev en svensk skiferie for hele familien.

Barna trives

De fleste barnevennlige skisportstedene i Sverige ligger i de svenske fjellene, og mange kan garantere snø mellom jul og påske. Alle har barneløyper med hjelp tilgjengelig hvis de søte små skulle havne i en haug, og det finnes skiskoler med flinke instruktører. Som regel bor man nær løypene, og dermed slipper man å høre ”Er vi ikke fremme snart?”. En annen fordel er at i noen skianlegg ender de voksne nedfartene på samme sted som barnebakkene, slik at det er lett å møtes, kanskje for å ta en matbit sammen. Heldigvis er barn velkomne i alle restauranter og spisesteder på svenske skisportsteder, og det finnes egne barnemenyer.

En ting barn ikke liker, er å vente på skiheisen. Her i Sverige har de sin egen tallerkenheis, og enkelte steder er det også et spesielt skibånd som hjelper de minste barna opp bakken. Og de største skisportstedene tilbyr også barnepass, så barna vil absolutt trives.

Moro med snø og is

Dersom barna mot alle odds blir lei av å stå på ski, er det ofte mange andre morsomme ting å gjøre ­– akebakker, skattejakt, grillfester, lekestuer med leker og organiserte aktiviteter ­– alt under betryggende tilsyn. Det finnes snøskotersafari for både store og små, langrennsløyper, badestamper og masse andre aktiviteter som familien kan gjøre sammen.

Hva med de store?

Mens barna morer seg med organiserte aktiviteter med tilsyn, vil du ha litt tid for deg selv. Så hvorfor ikke kaste seg utfor bakkene, ta et glass gløgg, eller prøve seg på turskøyter, isfiske, hundekjøring eller noen av de andre vinteraktivitetene som svenske skisportsteder er kjent for. Alt mens barna nyter ferien like mye som du gjør.

Kom til Sverige og opplev skiferie for hele familien.

I samarbeid med:

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden