[text]

Hundesledekjøring

Lær deg hvordan du skal håndtere en flokk med huskier på et av de store skianleggene, eller kast deg ut i det og bestill en eventyrferie med hundesledekjøring i de svenske fjellene eller Lappland. Når du har lært hvordan du kjører hundeslede, kan du delta på en guidet flerdagstur i Sveriges vakre vinterlandskap og komme tett på naturen.

  • Nature's Best arrangement Åre Sleddog Adventures

Nature's Best arrangement Åre Sleddog Adventures

Lær deg hvordan

Vinteren i de svenske fjellene og Lappland er magisk. Og det å oppdage og utforske den med ditt eget team bestående av polarhunder er helt spesielt. Mange skiresorter i Sverige tilbyr korte turer med hundespann som er ledet av en instruktør. Det er en genial måte å bli vant til sporten på før en bestiller en flerdagstur med en hundesledespesialist eller på et aktivitetssenter. Skianleggene i Åre, Kläppen og Säfsen i de svenske fjellene tilbyr slike turer. Det gjør også Hemavan-Tärnaby, Riksgränsen og det ikoniske ICEHOTEL som alle tre ligger i Lappland.

Når du kan kjøre hundeslede

Så hva kan du forvente fra en flerdagstur med hundekjøring i Nord-Sverige og Lappland? Dere blir ledet av en profesjonell instruktør, og vanligvis er gruppene små med mellom 5 og 8 deltakere. Du kommer til å lære deg å ta vare på hundene, å trives i temperaturer langt under null, og du og hundene vil tilbakelegge mellom 15 og 40 kilometer per døgn gjennom urørt villmark, frosne innsjøer, urskog, fjelltopper, isbreer pluss mer.
Klikk her for flere detaljer.

Du kommer ikke nærmere svensk natur enn dette.

I samarbeid med:

Annonsering:

A part of the official gateway to Sweden